Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штурм, имам боље идеја:).
Ќе ставаме профили и после ќе им пратиме хи5 порака дека се тука ставени. Ќе има уште 20 пати по 15 страни откако ќе се логираат :pos:

Штурм, имам боље идеја:).
Ќе ставаме профили и после ќе им пратиме хи5 порака дека се тука ставени. Ќе има уште 20 пати по 15 страни откако ќе се логираат :pos:

You are a naugty girl ...:pos2:

Само за Sturmgewehr да исплакне очи.... може и носот т.е подетално за упатството за миење нос на сликава:

клик на сликата за влез во профилот.

Мојот приоритет ќе биде да ги научам луѓето дека ВИНОТО се Мириса пред пиење.. Пивото само се Пие :)

Можда девојчето си има проблеми со синусите ..инхалација со пиво им прави :pos2:

абе леле какви сте..девојчето ми е другарка од мали нозе комшика ми е..орце заврши сега, многу е топ, само сликава незнам зашто и требала да ја стаив

абе леле какви сте..девојчето ми е другарка од мали нозе комшика ми е..орце заврши сега, многу е топ, само сликава незнам зашто и требала да ја стаив

О fuck ..

со ноеви се дружеш ?

п.с Можда е вљубена во пивото , па си ја држи криглата толку близу

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: У живот никад се неам толку изнасмеаноооо... ма вие не сте нормалнии... ако некој сака да доживее слава дефинитивно нека си стаи линк на негов хи5 профил и по весници ке го има после.... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: У живот никад се неам толку изнасмеаноооо... ма вие не сте нормалнии... ако некој сака да доживее слава дефинитивно нека си стаи линк на негов хи5 профил и по весници ке го има после.... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Се извинуваме аптеката е еден кат погоре , благодариме .

Абе убаа е ама има напраено некоја гревна фаца ко на комшијата овцата да му починала ( Бог да ја прости)

Овцата на комшијата починала ?????!!!
Жална вест ...
Ајде сега кој легачи знамето на пола копје , а кој праи ручек печката на пола температура....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom