Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа ако земе да ги чита постовиве Емо ќе стане ,па после ќе читаме во весник : „Див Вепар си ги пресекол вените на 25 Јуни 2008 ....“

Абе сигурно е оваа одмазничка ? :helou: Да не бедирате некој по грешка =D

Оваа ако земе да ги чита постовиве Емо ќе стане ,па после ќе читаме во весник : „Див Вепар си ги пресекол вените на 25 Јуни 2008 ....“

или нов сериски убиец од Ск , масакрира реметџии

ХАХХХаххахахахахахХХх, абе не сте салам :pos::pos::pos:

Ако не е ... ЈЕбига живот.. Ова ме потсеќа на она девојчето што се самоубило поради ремет на форум .. Осеќам ќе ја гледаме со „матурантите“ оваа во весник....

да не се удави само во кофа..
би ја собрало базен..

Таа е, не се грижете. Кој може да е кога ми пишува не ме знаеш прво, а после ми пишува на мсн ќе се видиме на 1 септември?:tapp:

1 сепм .. она беше за Америка на 11 сепм 2001 , можда ја видовте на ТВ ?

Таа е, не се грижете. Кој може да е кога ми пишува не ме знаеш прво, а после ми пишува на мсн ќе се видиме на 1 септември?:tapp:

побарај на ветеринарно за сваки случај инекција за смирување,кузнајт цело лето што гнев ќе ја фати.

Абе оваа и мсн имала ... Затоа го глеам лавот пред зграда ми се дере : „ Абе да ви ебам мајката кој ги мобилизирал свињите !!!!??? “

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom