Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ееееј не збори може има проблеми со кожата на лицето....не е можно на секоја слика да биде со „наочари„
точкест, не , нема никаков проблем, од втора рука ти кажуем само претерува со финтите во шминкање:smir:
бај д веј, ќе беше прекрасно да имаше вакво разбирање и за жените од нашата галерија:pipi:

Ајааааа... типчево некој го знаете али ова немаше да го поверувам дека го има на негов профил...

Sex / Age / Status
Male / 20 / Single

Looking To
Date Men, Date Women

Типацов е од форумов и знам дека кога ќе го види ова ќе ме утепа али прво ќе ме скине со неколку црвени :pos:

Ако ме нема на форумов подолго од 3 дена тоа сум во болница ако се повеќе ... запалете свеќа :pos:

Некрофилија?

Ќути не кажувај зашо ќе ме утепа :pos:

Абе зошто да те утепа он у темата лапање се понуди и часови да држи ...прочитај првите две мислења lapanje :pos:
добро, мислам знаете и сите дека ретки се луѓето кои обожаваат да си прават ремет на своја сметка. :) еден од нив сум јас... не дека станав геј туку едноставно интересно ми е... ебаго!:wink:

ова без навреда, бидејќи се работи за член-ка на форумов, али
последниот коментар на сликава ме пресмеа до сузи :pos::pos::pos:

ова без навреда, бидејќи се работи за член-ка на форумов, али
последниот коментар на сликава ме пресмеа до сузи :pos::pos::pos:
:pos2::pos::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos2::pos::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

mary jane pak ti???Fala sto se zamaras so mene

haha poz ;)

Нос бомбон, ќути, и остај да се насмееме, културно пишав-без навреда, смеата падна на коментарот од дечкото али ако толку сакаш да се замараме со тебе-еве ќе ја префрлиме на финесите на сликата :pos::pos::pos:
поз:smir:

аххх девојко незнам што па ти имаш нешто против , мене профилот ми е за Таттоо здружението јас сум таму ,, а секој што сака нека пишува мене не ми е битно како и тоа овде ако си се зафркавате ...
еве поздрав и до сите вас :smir:

и... што е смешно во сликата на ива скоприја?

Некро, коментарот е фората, никој не ја спомна сликата... Шо ви е на сите денес бе?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom