Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
абе знам дека цел Велес ги ремети ама де замисли се малку дали има здрав разум тој шо ги направил профиливе, едно е да се смееш на некого зш е забеган и сам тоа го форсира, а друго е да се смееш на некого што е казнет од Господа па уште ти ќе го казнуваш, се смеете на туѓа несреќа а тоа е болно, и јас реметам многу на темава ама ова сигурно не е за ремет:nenene:
гледам и ристе го ставиле по профиливе, знаеш ли ти дека ристе има повеќе мозок од сите велешки шмизли заедно(баш тие што заслужуваат ремет):nesum:

пи ес гледам дека овде има Андреев (читај ГЕЈ) ама никаде не гледам фешн, баш гол е типот:toe:

Член од
6 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Ја да сум на местото на згодниов дечко...при здрав памет нема да дозволам да излезам на вакви крајно непрофесионални фотографии, мислам видете ги, не е ништо доработувано на нив....кутри се едноставно фотографииве. Ама тоа ти е, и такви "растенија" успеваат кај нас...катастрофа :kesa:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Андреев како Парис Хилтон, на сите слики една иста фаца.

Иначе кај Сикрет фаворит ми е оваа слика, како и описот под неа. Изгледа така ги учи фешнистот наш :)

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
абе знам дека цел Велес ги ремети ама де замисли се малку дали има здрав разум тој шо ги направил профиливе, едно е да се смееш на некого зш е забеган и сам тоа го форсира, а друго е да се смееш на некого што е казнет од Господа па уште ти ќе го казнуваш, се смеете на туѓа несреќа а тоа е болно, и јас реметам многу на темава ама ова сигурно не е за ремет:nenene:
гледам и ристе го ставиле по профиливе, знаеш ли ти дека ристе има повеќе мозок од сите велешки шмизли заедно(баш тие што заслужуваат ремет):nesum:

пи ес гледам дека овде има Андреев (читај ГЕЈ) ама никаде не гледам фешн, баш гол е типот:toe:
тебе секој пост ти е нешто за велес,добро знаеме веке дека си од велес

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Андреев како Парис Хилтон, на сите слики една иста фаца.

Иначе кај Сикрет фаворит ми е оваа слика, како и описот под неа. Изгледа така ги учи фешнистот наш :)
Џену дај линк:):):):):):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom