Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Овие спајс грлс се или пуси кет долс? хе хе... што се не ке измислат бре. Па и на нет ги качуваат.
Тоа ти се вика досада, од што немаат што да праат...Да ти го кажам просечниот живот на децата на нивна воздраст сега за време на распуст: станување, мсн, мсн, мсн, јадење, мсн, мсн, мсн, мсн, излегување, пијанчење, спиење.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И сега иде моментот кога треба некој да рече: Eeee ние кога бевме како нив, џамлии игравме и до 10саат надвор не пустаа ? :pos:
Sorry за офф топикот но морам.::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Значи вака: "Упатстров за користење на линков!!!"
1.првин видете ја сликата што ќе ви се појави кога ќе стиснете на линкот
2.Видете го името на галеријата
3.Кликнете на профилот на девојкава
4.Видете како се нарекла самата себеси
5.Видете што скин користи и разгледајте го убаво профилот!!!
6.Не одговарам за последиците!!!:)

Значи НАЈЉУБЕЗНО ГИ ЗАМОЛУВАМ сите што се администратори и модератори на подфорумов да видат малку и да ги забришат малиот милион постови и да им дадат привремено бан да се проверат тие што постираа и да го читаат убаво насловот и да не ни образложуваат карактери туку да тазберат дека темава е само за ЛУЃЕ ШТО СТАВААТ СЕКАКВИ ГЛУПОСТИ ПО САЈТОВИ ШТО СЕ ЈАВНИ!!! :star:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128

Значи НАЈЉУБЕЗНО ГИ ЗАМОЛУВАМ сите што се администратори и модератори на подфорумов да видат малку и да ги забришат малиот милион постови и да им дадат привремено бан да се проверат тие што постираа и да го читаат убаво насловот и да не ни образложуваат карактери туку да тазберат дека темава е само за ЛУЃЕ ШТО СТАВААТ СЕКАКВИ ГЛУПОСТИ ПО САЈТОВИ ШТО СЕ ЈАВНИ!!! :star:

Лелеее описии на слики патос :pos:

“TUKA NESO SI MISLEV DEKA SUM PRINCESS I... NE E BITNO,BITNO E DEKA SUM UBAVA!!!!!!!!!!!!!! ”

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Ми ја срами населбата...

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Не се сеќавам (а ме мрзи да барам) али мислам дека малиов веќе еднаш го имаше на темава само шо со понови слики сега ви го претставувам и нема појма ни тој самиот кај шо прави и како се движи светот околу него

“U wish u were us=))[aj aj znaeme koj ima najjaca zadnica uhuh]” - Цурава се лаже... не сакам да сум таа-туку позади нејзе со испуштено сапунче под туш :pos:

“Davam ubistveni pogledi” - јас би рекол "кој Ѕирка на сликава" -иако е мала али мислам на нејжините цициња :))))

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Навистина не е фер! На сите страни гледам самобендисани нашминкани машки и слични спонзоруши па веќе ми е доста! МОРАВ И ЈАС:star::pos:

EDIT:извини сега би требало да работи (сум пишал 2 пати HTTP)

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom