Emma
Supergirl.
- Член од
- 7 јуни 2006
- Мислења
- 3.045
- Поени од реакции
- 157
Ај сеа и ти. Исклучок не чини правило. Освен Еwенче и Ноне.Леле .. шо си жите све у хороскоп .. Свиња ?
Ај сеа и ти. Исклучок не чини правило. Освен Еwенче и Ноне.Леле .. шо си жите све у хороскоп .. Свиња ?
Оваа ако земе да ги чита постовиве Емо ќе стане ,па после ќе читаме во весник : „Див Вепар си ги пресекол вените на 25 Јуни 2008 ....“
Абе сигурно е оваа одмазничка ? :helou: Да не бедирате некој по грешка =D
убо што ја сум од Струга:pos2::pos2:или нов сериски убиец од Ск , масакрира реметџии
побарај на ветеринарно за сваки случај инекција за смирување,кузнајт цело лето што гнев ќе ја фати.Таа е, не се грижете. Кој може да е кога ми пишува не ме знаеш прво, а после ми пишува на мсн ќе се видиме на 1 септември?
Абе оваа и мсн имала ... Затоа го глеам лавот пред зграда ми се дере : „ Абе да ви ебам мајката кој ги мобилизирал свињите !!!!??? “Таа е, не се грижете. Кој може да е кога ми пишува не ме знаеш прво, а после ми пишува на мсн ќе се видиме на 1 септември?
Не и треба прирачник не претеруј ... И треба само глобус и компас !!На оваа и треба прирачник да си го најде гзот