Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Англиски Што Убива !!

About Me:

faton_charmed@hotmail.com(but put your picture pls.)SO HI TO EVERYBODY I WILL TALK SOMETHING MY DEION:SO IM FROM MACEDONIA IN CAPITAL CITY SKOPJE.....IM IN THE HIGT MEDICAL SCHOOL CALLED "DR-PANCE KARAGJOYOV".....ITS A VERY HARD SCHOOL FOR ME....!!! BUT I HAVE TO SERVIVE.....IM REALLY WITH MUSIC...AND I HOPE IN THE FUTURE I WILL HAVE OUR MY BAND AND I WILL BE A FAMOUS ROCCCK STAR(i make so movies on my mined..hehehhhe) I RELLY LOVE THE ROCK ITS ON MY HEART.MY FAVOURITE BAND ARE; 30 seconds to mars;green day;good charlote;fall out boys:
;avril;evenescence..........GOOD CHARLOTE..HIM...NIGHTWISH....PARAMORE...PLAIN WHITE'S......and more ande more so if u want more to talk with me comon on my msn addr. faton_charmed@hotmail.com

...........

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
брат ми го расипа денов жими се... ке се фрлам низ пенџера! абе какви се не идиоти постојат...

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
favorite bands avril lavigne?relly?i can't servive with english like he speaks...wow, одамна не сум лупнала волку грешки хахаха, па уште е у филм дека знае англиски, леле брукааа:lollipop:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Англиски Што Убива !!

About Me:

faton_charmed@hotmail.com(but put your picture pls.)SO HI TO EVERYBODY I WILL TALK SOMETHING MY DEION:SO IM FROM MACEDONIA IN CAPITAL CITY SKOPJE.....IM IN THE HIGT MEDICAL SCHOOL CALLED "DR-PANCE KARAGJOYOV".....ITS A VERY HARD SCHOOL FOR ME....!!! BUT I HAVE TO SERVIVE.....IM REALLY WITH MUSIC...AND I HOPE IN THE FUTURE I WILL HAVE OUR MY BAND AND I WILL BE A FAMOUS ROCCCK STAR(i make so movies on my mined..hehehhhe) I RELLY LOVE THE ROCK ITS ON MY HEART.MY FAVOURITE BAND ARE; 30 seconds to mars;green day;good charlote;fall out boys:
;avril;evenescence..........GOOD CHARLOTE..HIM...NIGHTWISH....PARAMORE...PLAIN WHITE'S......and more ande more so if u want more to talk with me comon on my msn addr. faton_charmed@hotmail.com

...........

Е ова ти се вика за џабе потрошени години и учење школо!!! Ако не знаеш прашај или воопшто не пишувај!!!!! :pos2:Е од вакви ни пропаѓа државата!!!:pos2::tapp:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Англиски Што Убива !!

About Me:

...........
i make so movies on my mined :pos::pos::pos:

ова ко у темата во хумор со буквалниот превод од македонски на англиски :pos:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Англиски Што Убива !!

About Me:

...........
Аахахахахахахах каков КРЕМБИЛ.... Ај мекс соу мувис он мај мајнд...Си праи филмови демек :pos: :pos:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
е добро де луѓе вие како да сте родени со предзнаење на англиски

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
I'll never be the same after this :S... ова е дефитивно во топ 10 на темава досега...

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
е добро де луѓе вие како да сте родени со предзнаење на англиски
Мар4е, секој треба да е свесен за што го бива а за што не, во кои области може да се експонира а кои треба да си ги усоврши. Зошто во спротивно, нели, преценувањето на себеси и правењето паметен ете колку смешно изгледа! Ете зошто мене не ми е текстот на Хи5 напишан на француски! Ха! :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Мар4е, секој треба да е свесен за што го бива а за што не, во кои области може да се експонира а кои треба да си ги усоврши. Зошто во спротивно, нели, преценувањето на себеси и правењето паметен ете колку смешно изгледа! Ете зошто мене не ми е текстот на Хи5 напишан на француски! Ха! :)
хехе како прво фала што ме нарече мар4е сите ме викаат така, а како второ сеа ќе си пишам about me на јапонски (тој момент ми падна жал за типот ама јбг вреди за ремет)

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
хихихи

Е ај моабетот оставете си го за на мсн или за по ПП

Да се вратиме на темава

Мајушка иако е од форумов али морам да признаам дека од сликава ме потсетува на омот од некој добар порнич

[MEDIA]http://photos1.hi5.com/0015/041/091/jcyr.u041091-02.jpg[/MEDIA]

не ме навреди баш ме изнасмеа.....не е порнич туку е уметносттт,,, фотографката сеа ти е љутаааа ...ајде поздравче

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.909
Поени од реакции
726
1,157 слики??? :nesvest: Абе ова некој се зафркава...од кого нашол слика ставил...Срамота!!Којзнае кои се овие...ни тој самиот не знае...
Со ова -згодни,атрактивни,убави женски-...Прочитавте во about me?

spored about me ovoj mi lici na retardiran :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Англиски Што Убива !!

About Me:

...........
:pos2::pos2::pos2:
Добар енглески има малиов:pos2::pos2::pos2:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Англиски Што Убива !!

About Me:

faton_charmed@hotmail.com(but put your picture pls.)SO HI TO EVERYBODY I WILL TALK SOMETHING MY DEION:SO IM FROM MACEDONIA IN CAPITAL CITY SKOPJE.....IM IN THE HIGT MEDICAL SCHOOL CALLED "DR-PANCE KARAGJOYOV".....ITS A VERY HARD SCHOOL FOR ME....!!! BUT I HAVE TO SERVIVE.....IM REALLY WITH MUSIC...AND I HOPE IN THE FUTURE I WILL HAVE OUR MY BAND AND I WILL BE A FAMOUS ROCCCK* STAR(i make so movies on my mined..hehehhhe) I RELLY LOVE THE ROCK ITS ON MY HEART.MY FAVOURITE BAND ARE; 30 seconds to mars;green day;good charlote;fall out boys:

...........
ооооооо Фатон брат на Кен Лии да не си:pos2:Avril бенд хммм:nenene:
*Со 6 cccc:tapp::pirat:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom