HELP имам проблеми со CD-ромот

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.735
Поени од реакции
1.340
Кога ќе ставам најобично цеде со МП3-ки цеде-ромов ми се укочува
Дали некој на форумов имал сличен проблем?
Дали знаете решение за мојов проблем?

Форматирај ПЦ

100 Proof си го имал истиов проблем како мене или?
Го сменив и CD-ромов со друг и пак кочи можеш да ми објасниш на кратко што му е "болеста" на мојот CD_ром?

Проба со повеќе цд-a или истото :)

Толкава тема за ПОМОШ ке ти истера очи друже. Иначе пробај дали чита други цедеа, филмови игри итн, ако ги чита без проблеми, реиснталирај аудио кодеци, ако и тоа не бива - формат. Ако не чита ништо или ти е ојден цдромот или имаш сјебан кабел.

Пробав со најмалце десет различни цедиња и пак кочи дури и
ЦД-ромот го сменив и пак кочи, чаре?
Еве на пример кога ќе ставам ЦД со МП3-ки можам да селектирам дел од песните ама кога ќе кликнам на PLAY тогаш се укочува цд ромов и притоа испушта чудни звуци

Пробав со најмалце десет различни цедиња и пак кочи дури и
ЦД-ромот го сменив и пак кочи, чаре?
Еве на пример кога ќе ставам ЦД со МП3-ки можам да селектирам дел од песните ама кога ќе кликнам на PLAY тогаш се укочува цд ромов и притоа испушта чудни звуци

Не може да биде софтверска грешка, или цд-ата ти се за никаде или цд-ромот ти е за никате ПАК

Брат форматира пц или не???? Форматирај и немат да го имаш проблемот..

Туку ако ставиш цд мојш да го отворип во Мај Компјутер или не??

Брат форматира пц или не???? Форматирај и немат да го имаш проблемот..

Туку ако ставиш цд мојш да го отворип во Мај Компјутер или не??

Можам да го отворам во Мај Компјутер, ама кога ќе одберам неколку МП3 песни и кликам на PLAY ЦД-ромов се закочува

П.С Пробав со 100 различни ЦД-иња и пак е истиот проблем

Братче, и јас го имав проблемов, прај бекам на C: и форматирај.

Глупости, форматирање е последна опција а не прва. Немој да си форматирал. Викаш МП3ки не ти читало. Убаво ти реков погоре да пробаш со филмови, игри или чисто онака податоци. Ако не чита, носи го цд-ромот на сервис или купи си нов. Формат бе! Идиотштина, каква врска има форматирање со прљав/расипан ласер, или малце подизваден кабел и слично.

Фантом друже, како ке напраи бекап и како ке инсталира Виндовс ако цд-ромот не му работи? Ти текнуе????

Fantom Sux Се Шегувам xD (шо напрај спортска бе јас ништо џД) Туку муабетов ми беше мојт и да е софтверски проблем де шо го кошта да форматира ПЦ????сат и пол работа т.е. каква работа го пушташ и то си се инсталират не заебавај БТВ поздрави го брат ти од Танес џД Сепхиртох

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom