Х
Ханзо
Гостин
Освежување. Се надевам дека ќе биде добро. За две недели излегува, муаахахаа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдов мод со Македонија за HOI3
http://www.europa-universalis.com/forum/showthread.php?t=314791
Овој модот што сум го симнал за хои3 ја има Македонија.Играм со неа но првин требало да играш со Југославија па да ја направиш Македонија папет па да снимиш а потоа да уклучиш снименото и да избереш да играш со Македонија.По неколку недели (на играта) ти даваат независност и си газиш низ балканот.Само повторно сретнав баг во играта.Се придружив на оската и после пола година Германија ми мавна ембарго а Јапонија ми декларира војна демек не сум му помагал во војната со Кина.Македонија ја има во New Nations за HoI2 е, не за HoI3..
Овој модот што сум го симнал за хои3 ја има Македонија.Играм со неа но првин требало да играш со Југославија па да ја направиш Македонија папет па да снимиш а потоа да уклучиш снименото и да избереш да играш со Македонија.По неколку недели (на играта) ти даваат независност и си газиш низ балканот.Само повторно сретнав баг во играта.Се придружив на оската и после пола година Германија ми мавна ембарго а Јапонија ми декларира војна демек не сум му помагал во војната со Кина.
Незнам да ти кажам право.Вака лаички би ти рекол обичната немам инсталирано ни пачеви ни ништо освен овој новиот мод.Може ја имаат додадено скоро.. последниот пат кога ги прочешлав фајловите не сретнав ниеден event за Македонија =/
Која верзија на HoI3 ја имаш?
Arsenal of Democracy? Ја играв некое време, интересни додатоци има и потешка е од двојката. Повторно, ништо од Македонија (никој на гз не не става) ама океј си е играта.Ханзо ја проба ли новата??
Arsenal of Democracy? Ја играв некое време, интересни додатоци има и потешка е од двојката. Повторно, ништо од Македонија (никој на гз не не става) ама океј си е играта.
Дефинитивно, двојката и думсдеј веројатно ќе останат најдоброто нешто од овој серијал. Arsenal of Democracy е уствари двојката, ама доразвивана од она, community, значи не ја прави Парадокс, они само им ги дале правата на досегашните модери да чепкаат во енџинот на двојката (EU I engine беше мислам). Има доста подобрувања, ама сепак, не е толку привлечна и игрива како двојката што беше.Тројката мене искрено не ми се допадна,многу неправилни географски граници исцртани,инаку за арсенал оф демокраси мислев да ја симнам ама и таа ми изгледа некако бледа од скриншотовите,двојката ми е непофторлива дефинитивно