Ти играше во купот со Лео другар ми![]()
Poz
Да со Лео Пацер и ме скичми, плус со црвен картон во прво полувреме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти играше во купот со Лео другар ми![]()
Poz
некој од поискусниве овде
што е најдобро да имаш во екипата?
најдобра одбрана среден ред? напад? што
имам 120 милиони се думам кај да удрам
некој од поискусниве овде
што е најдобро да имаш во екипата?
најдобра одбрана среден ред? напад? што
имам 120 милиони се думам кај да удрам
Мхм, уште чепкам. Да ми препорачаш некоја програма што ќе ми го следи напредокот на играчите. Порано имав една, не знам како се викаше, ама прекина да функционира и ја деинсталирав.Нормално среден ред,па одбрана,па напад а доколку немаш среден ред треба да имаш силен напад и одбрана и да играш контра-напади.120 м не се малку пари но зависи за која лига.
И да прашам има некој на форумов што уште игра?
Мхм, уште чепкам. Да ми препорачаш некоја програма што ќе ми го следи напредокот на играчите. Порано имав една, не знам како се викаше, ама прекина да функционира и ја деинсталирав.
Ја играв пред 3-4 години . бев активен година дена . Толку ми требаше за да сватам дека е обично губење време .. Истото го сфатија и уште 5-6 мои другари . Ќе ви текне и вам со тек на време
![]()
Еве еден додаток за да имаш подобар преглед има додатоци и линкови до разни алатки (играчи,стадион,репрезентација и сл) и уште една алатка (не сум сигурен дали е баш точна) за поднивото на вештина на играчот.Друго што треба ќе кажиш
Нема врска со губење на време никој не те тера да дремиш по 24 саати на ден.Доволно е 2 пати неделно да се логираш и можеби неколку дена треба да "повисиш" доколку купуваш играчи.Сигурно погрешно сте ја сватиле играва ти и твоите другари![]()