Hackers

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
VirtualA напиша:
Antitrust
темата е нешо како монополот на Мајкрософт - убива, ама со изменети имиња и ликови+ то и снимано е во куќата на Бил Гејтс.
А и Трон е многу јак, постар е
Антитраст, да, да многу е закон, баш сега скоро го гледав. Иначе кај што зборите за хакери ми текна на една ептен смешна појава во филм што и не е хакерски ... во Јадро, тоа хакерчето мамата што ќе им ја е*е, ви текнува? Ми текнува на фацата сега и се газам од смеење ... :pos: :pos: :pos:

Член од
24 април 2005
Мислења
124
Поени од реакции
13
се слушате што зборите? односно, се читате што пишувате???

само едно МАЛО битно деталче...

Hackers 2 не постои!!!

Постои филм кој се вика Takedown, кој е филм за Kevin Mitnick, значи има врска со хакери. Како и да е, филмот НЕМА врска со Hackers (оној, со Џоли и Ли Милер), НЕМА врска со ликовите во Hackers, НЕМА врска со приказната од Hackers, НЕМА врска со екипата што го правеше Hackers. А ако убаво разгледате на интернет, ќе видите дека НЕМА ни Hackers 2!!!

и тоа...

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
LisaRowe напиша:
се слушате што зборите? односно, се читате што пишувате???

само едно МАЛО битно деталче...

Hackers 2 не постои!!!

Постои филм кој се вика Takedown, кој е филм за Kevin Mitnick, значи има врска со хакери. Како и да е, филмот НЕМА врска со Hackers (оној, со Џоли и Ли Милер), НЕМА врска со ликовите во Hackers, НЕМА врска со приказната од Hackers, НЕМА врска со екипата што го правеше Hackers. А ако убаво разгледате на интернет, ќе видите дека НЕМА ни Hackers 2!!!

и тоа...

Точно. Плус, оној со Кевин Митник е шит. Е сега сите го знаат како Хакрес 2. Сакам да го гледам Сабјарка, со Џонтра Волта :pos:

Член од
23 ноември 2005
Мислења
102
Поени од реакции
2
Хакерски филм.. Епа онај со е со Кевин Митник TakeDown мислам се вика.. А инаку нај хакер од сите филмови ми е онај од Јадро ( The Core ) многу е луд..

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Hackers normalno...auu mnogu dobro filmche maksimalno me zapali...arno shto me potsetifte ke zeam da si go snimam da si go izgledam utre;)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
divine напиша:
Антитраст, да, да многу е закон, баш сега скоро го гледав. Иначе кај што зборите за хакери ми текна на една ептен смешна појава во филм што и не е хакерски ... во Јадро, тоа хакерчето мамата што ќе им ја е*е, ви текнува? Ми текнува на фацата сега и се газам од смеење ... :pos: :pos: :pos:
Еј ми текнуе,му викаат хакни го интернетот......И он им вика се шо ми треба се еклери(или така нешо благи беа) lol

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Swordfish, Hackers, Hackers 2: Takedown(Kevin Mitnick), Firewall

Гогото

MYSTIQUE
Член од
14 јуни 2006
Мислења
139
Поени од реакции
2
bibuska напиша:
a како се викаше оној со Ryan Filip i Angelina Jollie????? имаше нешто хакерско во него колку што се сеќавам :raz:
па тоа е хакери 1

Mac)) напиша:
Еј ми текнуе,му викаат хакни го интернетот......И он им вика се шо ми треба се еклери(или така нешо благи беа) lol
Гледај го со истион тип THE NEW GUY иначе на македонски ја незнам како успеале да го преведат филмот НОВАЈЛИЈА :je:

ЕЕЕ ПА НЕШТО СЛИЧЕН СО ENEMY OF THE STATE И МНОГУ ЈАК ФИЛМ Е THE BAIT - МАМКА, СО JAMIE FOX Е МАЛКУ Е ПОСТАР МИСЛАМ 1999 АМА ЕПТЕН Е ДОБАР...

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Swordfish - John Travolta, Hugh Jackman, Halle Berry
The Net - Sandra Bullock
Hackers - Angelina Jolie
Takedown
Antithrust

S

Stef Bachatero

Гостин
1,2,3 титттттттт 00000000000000000000 се конектирам.Спремен за хакнување.На мирц да хакнам канал.Хакери и матрикс се најболје

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
досега спомнатите ги имам гледано и најака сцена од сите тие ми е онаа од Сабјарка кадешто курва му го пуши и има пиштол на слепочница и има 60 секунди да хакне нешто!
Иначе најхакерски е OPERATION TAKEDOWN!

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Темава е малце постара ама вреди да се разработи малце бидејки зар’ѓала стоејки на последната страница! Во последните 2 години излегоа неколку филма со хакери,еден од нив е и Live Free Or Die Hard или Wargames: The Dead Code,во моментот можам само на нив да се сетам,доколку на некој му текне за некој филм што не го знаеме или не сме го гледале тогаш нека пиува веднаш?
Што се однесува до филмот Hackers мора да се споме и една информација што не ја знаат сите,дека она рушењето на системите е вистинито и дека во тоа време тоа хакерче што го направило тоа било прогласено за Американец а тој има Хрватско потекло ама ретко каде можете да ја прочитате таа информација!

Kajgana Shop

На врв Bottom