H&M во Тетово?

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Почитувани,
Со огромно задоволствто Ве известуваме дека свеченото отварање на бутикот H&M во RemMall Tетово ќе биде во Понеделник од 09:00ч. Продажниот салон сe наоѓа на 1 кат.
Со почит, Mega Fashion

Од нивниот профил на Фејс... не ми е јасно ништо

Почитувани,
Со огромно задоволствто Ве известуваме дека свеченото отварање на бутикот H&M во RemMall Tетово ќе биде во Понеделник од 09:00ч. Продажниот салон сe наоѓа на 1 кат.
Со почит, Mega Fashion

Во Македонија не отвораме H&M продавница

Можит е Н&M а не X&М. :pos:

Kaко што гледам нема H&M сајт за Македонија со цени
http://www.hm.com/entrance.ahtml

Овој нашиов во Тетово е outlet неофицијален бутик од Mega Fashion.

Дали смее вака да отвараат бутици ?

Последно уредено:
Почитувани,
Со почит, Mega Fashion

Meга Фешн, со она чкарт облека шо го нудат.
У тоа РеМол, ништо асално нема, тотален промашај. H&М тешко дека би отвориле продавница таму.

Meга Фешн, со она чкарт облека шо го нудат.
У тоа РеМол, ништо асално нема, тотален промашај. H&М тешко дека би отвориле продавница таму.
Да ReMall е тотален промашај нема ниедна продавница онака да те привлече со добра роба. Единствено Анхоч за компјутери и ајде да се рече Карфур кој се затвори.

Јас само еднаш имам таму купено во мислам беше Mega Fashion бермуди на попуст, утредента залади и не ги облеков сеуште :icon_lol:

Туку имаат ли некој стан продадено таму ?

Иначе разбрав кај Шик Јелак ќе се градело нешто, некој надвор од Македонија бил заинтересиран за таму да гради, е сега дали тоа ќе се реализира дали ќе се изгради трговски или нешто згради не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom