Гуми (пневматици)

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
jas koristam kumho

vie sto ce mi ponudite koga ce treba da gi zamenan nesto isprobano

На старата астра имаше фабрички фајрстон ,на новата има фабрички бриџстоун.Добри се задоволен сум.

sasence19 напиша:
jas koristam kumho

vie sto ce mi ponudite koga ce treba da gi zamenan nesto isprobano

Кумхо е катастрофа од гума. Земи си било што, освен Кумхо и нема да згрешиш.

мишелинки има тато на роверот, мислам дека се убај(има посебни зимски посебни летни, и двете мишелин)

Nokian .Imash vo servisot na Prvomajska.+na rati+azot besplatno.Super se

Летни Дунлоп , зимски Мишелимки . Од двете сум задоволна

Nubira-та NOKIAN
Golfot Hankook и Vredstein...истата шара...различна марка...нешто како Sava и Goodyear...

Мишелин обавезно Член... Pirelli не се покажаа добри ...едно другарче на Daewoo Espero имаше ставено...многу се жалеше...

BF Goodrich и Kleber многу ми ги фалат во последно време... А омилени ми се (и во пракса најдокажани кај мене) Michelin и Goodyear

Пирелите се обично потврди, ианку и татко ми секогаш преферира мишелин, бидејќи многу подобро легнувааат на асфалт и го пават целото возења со поголеми брзини многу постабилно.

zdravo.denovive mi ispustase gumata taka popoleka da sekoja nedela odev da ja pumpam. i zavcera resiv da ja odnesam definitivno i da ja proveri doticniot velkanizer man,
koga ja izvadi i ja proveri vide deka ima eden straf dolg 5 cm. i ete sto me zaebavase cel mesec.
zborot mi bese; zagrea edna smesa kako lepak na plamen i ja butna so strafciger vo dupkata i mi rece nema gajle ja podzamazni i mi go montira trkaloto.
neli treba da ja izvadi unutrasnata i da ja zalepi i posle da ja montira. taka mislev ja ili toa e vece zastareno.
pisete ako znaete nesto za ova
molam!

Струмикс напиша:
Значи дека имаш tubeless гума, т.е. без внатрешна :)
epa prijatele i jas neznam sto imam toa e problemot.
u sekoj slucaj fala za informacijata!

Абе Саше... тубелес гума може да има 10 штрафа во неа... и пак да стои напумпана :) а ако има внатрешна дефинитивно ке се истуши. Ич не се секирај. Тој ставил чивија во неа, така се лепат тубелес гумите. Е сега ако не држи и чивијата т.е. дупката е преголема се става внатрешна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom