- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 558
- Поени од реакции
- 180
Гулаш и пире од компири, со црн бибер и тоа цели зрнца, иако биберот не го сакам многу ама дава некој убав мирис.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа пишав дека треба да внимава со јадењето на гулаш зошто може да дојде до несакани проблеми со стомакот еве јас ги имам зошто кромидот небеше добро сварен2-3kg кромид на 1kg месо? Секоја чест на тие што можат да го јадат.
Обожавам гулаш и дома кај мене се прави често и тоа со јунешко.... Сепак се сложувам дека нajубавиот гулаш е оној од конзервата.... Земам мастрав се од најубавото и најквалитетното ама никако неможе да го долови човек шмекот на гулашот од конзерва..сигурно рецептот е голема тајна на фабриката. И по некои ресторани спремаат убав гулаш ама и тој го нема шмекот на гулашот од конзерва...Гулашот е едно од моите омилени јадења......... го обожавам........., посебно оној говедскион од конзерва што е![]()
Целосно се согласувам. Гулаш од конзерва е нешто најубаво. Сигурно има некоја тајна во состојќите или начинот на приготвување, затоа што ни дома неможеме таков гулаш да направиме, ниту во ресторан таков гулаш да добиемеОбожавам гулаш и дома кај мене се прави често и тоа со јунешко.... Сепак се сложувам дека нajубавиот гулаш е оној од конзервата.... Земам мастрав се од најубавото и најквалитетното ама никако неможе да го долови човек шмекот на гулашот од конзерва..сигурно рецептот е голема тајна на фабриката. И по некои ресторани спремаат убав гулаш ама и тој го нема шмекот на гулашот од конзерва...