Guild Wars 2

• Креатор на темата Креатор на темата nE0n1nja
  • Време на започнување Време на започнување
P.S. На акаунтот што го продавам има доволно злато( околу 40 gold)за промена на главниот лик - за костумизација на изглед комплетно и промена на името на ликот. (full exotic crit damage gear за cof p1 farm со signet +gs build, full defence gear за shouts heal build за fotm, ac, cm, arah itn.)

Продавам акаунт за Guild Wars 2, 2200 денари. Кој е заинтересиран нека праша за подетални информации

Случајно некој да не продава GW2 акаунт, не мора да има карактери или голд, цена до 1000-1500 ден max ?

Доколку сеуште некој е заинтересиран за Guild Wars 2, нека ми пише приватна порака за повеќе информации. :)

Radiant.jpg[DOUBLEPOST=1420610661][/DOUBLEPOST]
И ја ако има некој нека пишее Акаунт да купам :D
Да јас го продавам уште акаунтот, види ги предходните постови и пиши приватна порака ако си заинтересиран. :D

Ako nekoj seuste e zainteresiran za GW2 akaunt, neka pise 1500den, ima eden karakter Thief lvl 30+ nemam mnogu vreme za igranje pa koj e zainteresiran neka me izvesti.

Последно уредено:
DAN IGRA NEKOJ? xD neka me dodava odma :P imam guild vo koj se naogam Teutons, tag TT. Ako ima zainteresirani da igramo zaedno izvolte. Eden character Human Elementalist lvl 80 i sea digam lvl na Human Guardian. ingame name BabeShadeZ karakteri iminja Kayle Iceheart i Kayle Tenebris.

DAN IGRA NEKOJ? xD neka me dodava odma :P imam guild vo koj se naogam Teutons, tag TT. Ako ima zainteresirani da igramo zaedno izvolte. Eden character Human Elementalist lvl 80 i sea digam lvl na Human Guardian. ingame name BabeShadeZ karakteri iminja Kayle Iceheart i Kayle Tenebris.
дали сеуште играш GW2?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom