- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.961
- Поени од реакции
- 86.294
ок, ја мислев не знаеш дека има.Иронично беше кажано, знам дека има. Муабетот ми е дека немаше ни MC нема ни ова![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ок, ја мислев не знаеш дека има.Иронично беше кажано, знам дека има. Муабетот ми е дека немаше ни MC нема ни ова![]()
Прочитав разни коментари за отварањево на овие ресторанти мегу кои и негодувачки.
Ајде вака...Прва и основна работа:Пола од тие што кењаат ке ја чекаат првата можност да го посетат местово..
Втора работа:Скапо било?Можеби но дај бре не ме јеби...Даваат пари за карти на сељаци од типот на Аца Лукас секој негов "последен"концерт во нашава ни земја плус пијачка...Сигурно 50 евра нема да им избега за таа вечер а проблем биле скапите цени во веке поранешен МекДоналдс (за кои се кладам дека пола од оние кои кенаа во претходната тема за Мекдоналдс немаат идено таму но поентата е да се каже нешто) и сега во Гудис.
Смешки.
Преку таквото ако се отвара брига ме нит имам да пробам нит ме интересира да давам по 170 денара за сендвичи немам намера кило месо има да се купи за тие пари што се вика и да се усерам од јадење исти ѓавол и оние Мекици од Стража па добро бе мајку му кој кого ебе што мислите дека зимаме плата од 2000 евра па може да се допушти да се земе некој сендвич за Доминос да не зборам ненормални што е работата појма немам него си има прост народ како овци ке си идат и ке даваат пари демек јадат некој бренд жими ташаков
Втора работа:Скапо било?Можеби но дај бре не ме јеби...Даваат пари за карти на сељаци од типот на Аца Лукас секој негов "последен"концерт во нашава ни земја плус пијачка...Сигурно 50 евра нема да им избега
Абе најважното е тоа што ќе се отворат работни места, а за тоа дека е скапо да се јаде сега во фаст фуд-ресторан е скапо, али искрено речено и цените на храната денеска (значи неподготвена) се скапи за нашиот џеб, така да ако правиме муабет за скапотија денеска е буквално сè скапо, нема тука кај нас вршење некаква рамнотежа на цените, секој гледа да оствари само профит и ништо повеќе......
Ништо против тебе лично...Ова вака општ коментар ке напишам но ми привлече внимание бидејки сакав да се надоврзам...
Ке го цитирам првиот мој коментар на темава:
Што сакам да кажам јас овде?Не е проблем да се даваат пари по такви концерти,проблем е за храна...Па што ако е скапо?Можеш да си дозволиш некогаш нели?Ако не ти некој друг,трет...Не велам јас секој ден да се "кисне"по тие ресторанти но кога веке размислувате за нешто скапо а демек не вреди погледни го примерот погоре..
Не сакам да се добие мислење дека го рекламирам ресторантот но од такви коментари ми се крева желудник.
Сега гледам зошто грците немаат пари...Ако се вакви цените подобро да не го отварат
Прегледај го приврзокот 77387Прегледај го приврзокот 77388
Кога ќе направиш математика, далеку поефтино е во кафана да седнеш отколку во Fast foodПрочитав разни коментари за отварањево на овие ресторанти мегу кои и негодувачки.
Ајде вака...Прва и основна работа:Пола од тие што кењаат ке ја чекаат првата можност да го посетат местово..
Втора работа:Скапо било?Можеби но дај бре не ме јеби...Даваат пари за карти на сељаци од типот на Аца Лукас секој негов "последен"концерт во нашава ни земја плус пијачка...Сигурно 50 евра нема да им избега за таа вечер а проблем биле скапите цени во веке поранешен МекДоналдс (за кои се кладам дека пола од оние кои кенаа во претходната тема за Мекдоналдс немаат идено таму но поентата е да се каже нешто) и сега во Гудис.
Смешки.
Од ова тие што јаделе во Грција, викаат никакви биле сендвичите....Бил некој да проба од сендвичите и салатите?
Од ова тие што јаделе во Грција, викаат никакви биле сендвичите....![]()