GTA - San Andreas

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Igrava e najaka igra so sakas mojs da pravis

Провери дали има крак? Инаку ја за плејка ја знам. Ја играв како ненормален! Едно 20 пати ја свртев. Ѕверска игра!

Ја играв многу. 15 пати ја поминав.

ја 3пати и после досадно ми стана... пак да се нервирам на тие миссите со авионот :)

ја играва од кога ја свртев неколку пати сеа само тепам луге

Singl veke e dosadna ke se vratam na Multi :ojea:

igrava e zakon. Mokni se i misiite ama ima nekoj epten mizerni kako so se misiite za avionot. Mislam deka e dobro toa sto sme od druga rasa ,,negro,,:). Ima i super prikazna i ja imam prevrteno mislam 3 pati so sifri oti gi imam site a 1 bez sifri i mnogu e teska a za Gizo i Mary_Jane so se mislea ke im kazam deka e na 7cd obicni a na 2 dvd cd's :)

И Јас ја имам играно, но застанав на едно место кај што со авион треба да одаш до едно езеро и нешто да направиш...таму застанав..се изнервирав и ја избришав!

ja svrtev pred 2 godini top e nogu e gettho!

da ne ima nova verzija od GTA

abe zakon igra site dosega gi igram... i site po 5-6 pati gi otprevrtuvam(na san andreas na kraj trea da go ubijas big smoke epten zal na dusava mi bese za nego najkul mafijas bese ama...)

Не ми е јасно зошто сите ги мразите мисиите со авиони.. мене најинтересни ми се. Играта ја имам еднаш само свртено, и сите останати пати што сум ја играл, сум ја играл заради авионите (главно Hydra/Harrier). What can I say, I'm a flyboy..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom