GTA - San Andreas

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Локација
Riga
Веб-сајт
kajgana.com
Што мислите за играва???????

П.С
Имам проблем играва ја турам во ДВД-РОМ и одба почнува инсталација само пишува инстал ГТА-Сан Андреас и попросто амин!Ја инсталирав ја уклучувам ми вика wrong disc isterted!Please insert the CD/DVD!
Ај помогнете ми ако знаете!:icon_lol:
Однапред благодарам!

vlatko напиша:

П.С
Имам проблем играва ја турам во ДВД-РОМ и одба почнува инсталација само пишува инстал ГТА-Сан Андреас и попросто амин!Ја инсталирав ја уклучувам ми вика wrong disc isterted!Please insert the CD/DVD!
Однапред благодарам!

Побарај на http://www.gamecopyworld.com (и немојте да сте ме бришеле/едитирале, зашто страната и содржините на неа се легални).

Закон е....
Си идеш сегде...
Продавници, идеш у тату шоп, у теретана..
Добра е..

П.С....Гижо..ја има другар ми на 7 цедиња..сакаш?:icon_lol:

igrata e amazing!

Ja imav pred nekolku meseci kaj mene na kompjuter no ja brisav. Ne me biva i neam vreme :(

A brat mi redovno ja igrase 24/7 a jas si sedev do nego i gledav. it rulz.

Гижо напиша:
те молам провери, ако се на обични да ги изрежам, плиииизз :)
оки,моментално сум на факс,ќе проверам дома и ко се на обично ја ќе ти ги изрежам и ќе ти ги донесам у недела ако идеш кај лу,оки?

mary_jane напиша:
оки,моментално сум на факс,ќе проверам дома и ко се на обично ја ќе ти ги изрежам и ќе ти ги донесам у недела ако идеш кај лу,оки?

може и така

Офчар напиша:
играва ја свртев.. па пред едно 11 месеци :)

Браво машко, јас ја свртев пред 3-4 месеци а потребен ми беше само еден да го остварам тоа чудо
али само мисиите а ако сакаш да неправиш 100% теба и сите бисери и сите потковици да ги земеш и сите фотки во сан фиеро да ги фатиш , и загора на тоа треба да ги пројдеш сите скриени мисии кои не се потребни да се сврти главната приказна. Башка сте ги нашле ли сите девојки пошто не се само две има уште три-четири.
еве ви линк кој ќе ви помогне да постигнете 100% complete
www.gta-sanandreas.com

vlatko напиша:

П.С
Однапред благодарам!

ja krakuvase?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom