Група Ф (Италија, Парагвај, Нов Зеланд, Словачка)

Статус
Затворена за нови мислења.
Ах овие Талијанциве неможам да ги смислам,а не да ги гледам...Поглзларска репрезентација немам видено.Во првите мечеви ќе губат,па после ќе играат нерешено,па ќе паѓаат,па ќе се провлечат на пенали и ќе влезат во финале.Ни фудбал немаат ни ништо,а ни серија а не е нешто поарна.Со задоволство сакам да испаднат по групи,ако не по групи,нека ги посрамоти некој во осмина финале...Ќе има голема борба меѓу Нов Зеланд,Словачка и Парагвај...

Се ми се чини дека Италија ќе биде копија на Франција. Можеби ќе поминат поради далеку послабите екипи Словенија и Нов Зеланд отколку во првава група ама во втора фаза мислам дека нема што да бараат.

Ајмо следен падобранец нека се јави со нешто остроумно ...:tv:

Се ми се чини дека Италија ќе биде копија на Франција. Можеби ќе поминат поради далеку послабите екипи Словенија и Нов Зеланд отколку во првава група ама во втора фаза мислам дека нема што да бараат.

можеби до некаде си во право и мене ме фаќа страв... ама Италија и кога е била многу јака ја играла истата оваа игра... ќе видиме како ќе се одвиваат настаните

можеби до некаде си во право и мене ме фаќа страв... ама Италија и кога е била многу јака ја играла истата оваа игра... ќе видиме како ќе се одвиваат настаните
:pos2:

--- надополнето ---

Мислиш на оваа "игра" :tv:

Друже сам себе си се убијал со клипов ...:tv:

Лелеееее абе ти зарем постави клип во кој некој играч глумел?
Знам дека не гледаш од вчера фудбал, па срамота е да ставате такви клипови, ај најдете ми една репрезентација, уствари еден играч кој не одглумил барем еднаш во својата кариера...
Италијанците играат таков фудбал, кој за разлика од она пимплање околу шеснаесетник 20 минути за да се најде празнина па ако не иде врати ја назад до голман е подобра...
Јас се курчам кога гледам како некоја екипа како Барса или сега Шпанија се обидуваат да не изгубат топка а во исто време и да постигнат гол, Е ТОА ГО НЕМА НИ ВО БОСНА...

Ти пријателе уште групите не ги знаеш даваш стручни коментари и предвидувања.

Уствари извини, знам, ги мешаш Словенија и Словачка. :pos:

Друже сам себе си се убијал со клипов ...:tv:

Поентата ми беше од толку пенали досудени од кои првиот е од оние (за Италија таков да досудат цел форум 2 години ќе плука колку расипана репрезентација се), пак неможат да тепат. Се гледа колку се јаки (ова за Холандија го мислам) и со нивната "феноменална" игра колку далеку стигнуват на секое европско или светско натпреварување :tv:

врати го, ама ти нема да се вратиш дома :tv:

за вечер би сакал едно реми за потоа да влезат Јапанците...
а утре да видиме дали ќе одат по стапките на Англија,Франција,Шпанија или АргентинаХоландија...

Абе дечки, тотално заборавив да прашам. Што се деси со Буфон, зашто го сменија на полувреме. Ја све си мислам дека дошло до кавга у соблекувална. Има ли некој информации ?

^
Слушнав дека имал проблеми со грбот веќе подолго време ,па тоа било причината зошто бил заменет на полувреме ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom