Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како и секогаш...Лукас Подолски.
Браво пољаку.

Не ми се верува...дали ова ќе биде првиот меч со 3+ голови ?
ајде можете вие ! хаха

јас ја чекам 1 во 1 за 15 иладарки...Ке ги пцујам и колнам многу ако не биде 1 во 1...

ги фатви гана x-2 и словенија x-2 ...

Мамето нивно ако не испадне..

Ај честито добивка со здравје да си ги трошиме парите. :)

Овој Озил стварно зверка бил, секоја чест.

Ете фудбал, каква Франција, Аргентина, Англија.
За малце 3-0:vozbud:

Ај честито добивка со здравје да си ги трошиме парите. :)

Овој Озил стварно зверка бил, секоја чест.

фала брат4е... Германија страшна ау ау глава боли ...вака против Србија и сосдеите = дома. :)

Доста за искомплексираните души, да кажам збор-два и за денешниот натпревар... Прво полувреме повеќе тактизирање и од двете репрезентации и многу малку шанси и на двете страни, Гана пробуваа најчесто по нивната лева бочна страна и имаа 2-3 добри центаршути, но без реализација, додека Србија пробуваа по средината, но Ганците беа поставени одлично... во второто полувреме подобра игра на Србија и неколку шанси, но Красиќ и Жигиќ промашија нешто што не смееше да се промаши додека во меѓувреме Луковиќ доби црвен картон... на крајот и кардинална грешка на Кузмановиќ, непотребно играње со рака и казната следуваше :toe:

Оптимист сум, и се додека има теоретски шанси јас ќе се надевам, зошто да не се случи чудо и да ги изненадиме Швабите !? Има период од пет дена во кој се надевам дека психички ќе се смират играчите, и дека во наредните натпревари ќе го остават срцето на терен и ќе направат изненадување... Добро е и што на местото на казнетиот Луковиќ го имаме Суботиќ кој е одлична замена за него, а и играч кој настапува во Бундес Лигата и кој добро ги познава Германските репрезентативци :toe:

Озил се чува за србчињава. :pos:

Инаку Суботиќ одлично ги знае играчите во бундес, лееј памтам како само Арјенчо и Марин го напатија во неколку наврати.:tv:

Конечно фудбал..Озил ЅВЕР!!

Миле, смеам да навивам за Србија, несмеам за ГАНА?
Смеам да ставам слики од Сврбска застава, косово је србија, не смеам од играч на ГАНА(Темава е и за ГАНА)..
Подобро Хрватоман, одколку Србоман.

И за крај..не го сонувам Гиан, сонувам Велика Србија:tv:

Немам намера да се препукувам со тебе, посебно откако ти го видов паметот... ти не навиваш за Гана, ти навиваш за против Србија... Австралија да беше на местото на Гана денеска, ти ќе поставуваше слики од амблемот на Австралија и слики од играчи... премногу ти е плиток паметот за да не разбереме зошто навиваш за Гана... :helou:

Браво за Германија, ќе прават чешити на ова СП :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom