F
fantomX
Гостин
Пак че кажам, ваков муабет е ист со тој: Ако баба ми имаше мадина, че ми беше дедо.Мислиш ти дека Холаѓаните ќе даеја гол во прво полувреме ако не беше голот од офсајд?
Хммм, можно е... Ама многу потешко... Земете пр. и од PS2... Прими гол некој глуп (неможе од офсајд да примиш :pos2, гол и одма ти паѓа концентрацијата, т.е. одма примаш и некој друг гол...
И да, Холандија заслужено си победи...:smir:
1 oklu 15 minuta cist penal za holandija koga bufon startuvase nad nisterloj
Недосуденио пенал над Руд?! Пречката на Афелај?! Шансата на Руд во прво полувреме?! Овие три вредат колку за сите „опасни“ шута на Дел Пиеро, на Ди Натале, Гросо, Тони...Луѓе Италија изгуби 3-0, точно, факт, НО, Италија изигра одличен натпревар, посебно во второто полувреме, ШАНСАТА НА ГРОСО, ШАНСАТА НА ТОНИ, СЛОБОДНИОТ НА ПИРЛО, ДВА ОПАСНИ ШУТА НА ДЕЛ ПИЕРО, во прво полувреме, ВОЛЕЈОТ НА ДИ НАТАЛЕ, СПАСУВАЊТО НА ГОЛ ОД САМАТА ГОЛ ЛИНИЈА НА ВАН БРОНХОСТ, значи не било се така црно. За разлика од Франција, ИТАЛИЈА ИГРАШЕ И СОЗДАВАШЕ ШАНСИ,Франција кутрите не шутнаа! Значи до крај две победи и пласман понатаму!!!
Ама само во второ полувреме, така?болд 1. Видов исполнување на тактички замисли во второ полувреме, за Италија зборам, ама не видов ефикасност, тука и лежеше проблемот, Тони да беше малце поприсебен, Гросо исто, Дел Пиеро исто, ќе дадеа друг правец на утакмицата при евентуални 2:1.
Ја кај Холандија видов одлична тактика цел натпревар.
Се игра 90 минути, не 45....