Група Ц - финална разврска

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Finska denes ke tepa i ke ja zamrsi grupata...Nema da se znae koj pie koj plaka :D nam sekoja pobeda ni e bitna ako sakame da ja pomineme grupava...nema slabi jaki site igraat kosarka

Finska denes ke tepa i ke ja zamrsi grupata...Nema da se znae koj pie koj plaka :D nam sekoja pobeda ni e bitna ako sakame da ja pomineme grupava...nema slabi jaki site igraat kosarka

Како што кажав уште вчера ако тепа Финска што според мене е сосема реално тогаш Босна е дефинитивно отпишана и нема да има мотиви да игра пошто не верувам дека ќе можат со Хрватска да се вадат.

Како што кажав уште вчера ако тепа Финска што според мене е сосема реално тогаш Босна е дефинитивно отпишана и нема да има мотиви да игра пошто не верувам дека ќе можат со Хрватска да се вадат.
Da ama togas Finska ke gi zgolemi apetiti da mine ponatamu i utre moze da izigrat dzverski i protiv nas

На Финциве ако им тргнат тројките со нас гадно сме нае*але.
И на дедо ми ако му тргне фичото ќе стигне на време да ја земе баба од лекар.... :D

Fincive se podobra ekipa od Bosna. Imaat mnogu uigrani akcii pod kosevite i odlicni suteri za 3 poeni. Kje bidat tezok protivnik za nas, potezok od Bosna.

Inaku mislma dek autakmicava so Bosna e gotovoa, ja dobija.

Ауууу ги газат у пм...:)
Нас ни одговара ова:D
65-51 моментално за Финска:D

Овој Бајрамовиќ колку е дебел a Телетовиќ денес ко Џејмс е.

LeBron_James_MissingShots.jpg

Одговара ова бе Босна е отпишана после ова битката ќе биде меѓу нас и Црна Гора.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom