Група Ц - финална разврска

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
odime na pobeda crvena crvena boja mi e najmila so teb sekogas odime na pppppppppppppppppooooooooooooooooooooooobbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddaaaaaaaaaa(y)abe ce im e*bime majkata na site nema pojako od makedonce (y)

Едно сценарио
Утрешно коло Финска победа над Босна ние пораз и Хрватска победа над Црна Гора
претпоследно коло ние победа против Финска Црна Гора пораз од Грчка и Босна пораз од Хрватска
последно коло ние победа против Босна Црна Гора победа против Финска и Грчка и Хрватска нас би ни одговарало победа на грчка за да бидеме пред Хрватска со бодови за втора фаза

Со ова табелава би изгледала
ГР 10 (4 бода во втора фаза)
МК 8 (2 бода во втора фаза)
ХР 8 (без бодови у втора фаза)
ЦГ 6
БОСНА 4
ФИНСКА 4

Клучни би биле Финска да ја тепа Босна веќе утре и Босна и Црна Гора да изгубат од Хрватска и грција со тоа што Хрватска продужува како трета за да носиме 2 бода. Иии секако ние со две победи против Финска и Босна :D

Ние да тепаме со Босна нема другите што да решаваат....Хрватска утре ја тепа ЦГ и зголемува шанси за понатаму.И дај не ја мешајте веќе Финска...нема никого да тепа.

Ако ја поминиме групата имаме сигурни 2 бода засега (оние од вчера против Хрватите). А можиме и со 4 да влезиме, ако ги тепаме грците :D :D :D

Јас мислам дека ќе се одлучува помеѓу нашите и Босанците, бидејќи еве да претпоставиме дека и ние и Босна ќе ги победиме Финска и натпреварот помеѓу нас решава .. Црна гора зависи од другите, ние сме во најповолна позиција со победи против Босна и Финска 100% идеме понатаму ...

Како и да е Црна Гора МОРА да изгуби против Хрватска и грчка исто и Босна против Хрватска.

Како и да е Црна Гора МОРА да изгуби против Хрватска и грчка исто и Босна против Хрватска.
Сигурен сум дека Хрватска ќе ја растури Црна Гора.
Црногорците се очајни на Европсково, Пековиќ е изгубен, а освен него немаат други оружја. Од друга страна, Хрватска нема да си дозволи 2 кикса по ред.

Прва четвртина...

Инаку и Финска и Босна може лесно да не тепаат ако играме како против Црна Гора. Нема аутсајдери и лесни победи.

Дај Боже да го сфатиле ова и во репрезентација.

На Финциве ако им тргнат тројките со нас гадно сме нае*але.

Абе не дека е сигурно дека ќетепа Финска али убо реков Босна е нестабилна екипа и е далеку од фаворит еве го Телетович постигна 2 коша немаат игра под кош додека Финците имаат одличен шут. Како и да е ќе биде одлично за нас ако Финска успее да тепа!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom