R
Rigel Kent
Гостин
Кога ќе се отвори тема за натпреварот со Летонија , немој да сте напишале Латвија 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A најдобра варијанта ми е, Србија губи од Латвија, а победува со Црна Гора. Ние ги тепаме двете, исто и Литванија.
Литванија би била прва со 4-1
Ние, Србија и Летонија би имале 3-2. Со тоа што у мини табелата ќе бидеме и пред двете пошто сме ги победиле, а Србија би извисила поради тоа што би изгубила и од нас и од Латвија.
A најдобра варијанта ми е, Србија губи од Латвија, а победува со Црна Гора. Ние ги тепаме двете, исто и Литванија.
Литванија би била прва со 4-1
Ние, Србија и Летонија би имале 3-2. Со тоа што у мини табелата ќе бидеме и пред двете пошто сме ги победиле, а Србија би извисила поради тоа што би изгубила и од нас и од Латвија.
Значи Србија тепа со Латвија, утре Литва ја тепа Босна и ние ја тепаме Латвија со 10 разлика. Тоа е единствено сценарио што не носи понатаму. Литванија ништо чудно и да не се замара во последниот натпревар утре, а напротив Босна нема право многу да се надева на кош разликата па може да запне и да ја победи а со тоа сите математики паѓаат во вода.
Ако некој ги знае математикиве како што треба, јас ќе го сменам името во Мирза и ќе шутирам тројки од 18 метри.