Група B (CZE, MKD, AUT, UKR) - Виена

• Креатор на темата Креатор на темата aletem
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе продолжат во наредниот круг?

• Вкупно гласачи
    99
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
После овие 15ина минути можам да заклучам дека со последна секунда ќе се решаваат нашите мечеви со двете екипи...

И Австрија и Чешка играат слабо. Доста грешат.

После овие 15ина минути можам да заклучам дека со последна секунда ќе се решаваат нашите мечеви со двете екипи...

Ако со овие аматериве решаваме последни минути, уште од сега куферите нека ги пакуваат.

Замислете ја нашава одбрана со грамадиве :D

Просечен напад на нас ќе биде минута ипол а Чесите и Австријците ќе не решаваат за 10 секунди :D

Од она што го видов, Австрија е екипа од два играчи, Билик и Божовиќ, ако ги запреме нив имаме шанси, само не знам како нашава одбрана би ги запрела. Од друга страна Чешка ми изгледа доста јака, мое мислење е дека ќе не избушат :D

Чешка и Австрија ти се како да гледаш Брест Мешков и Татран Прешов, штета што ние сме нешто измеѓу Нексе и Еурофарм Работник.
Единствено Билик двои во квалитет.

Abe se isposravte site, klasa pojaki sme I od ceska I od avstrija, edino cesive dobra odbrana, lani so faking Martin Manaskov 60 min na desen bek vodevme 4-5 razlika za na kraj Manaskov da promashi penal z nereseno, jas mislam Fitiljot I Taleski ke raspalat, Lazarov iako ima 39 god ke si bushit, slaba strana ke ni e kondicija kako na sekoe prvenstvo I toa ke se odrazi posle 3ti, 4rti natprevar..

Јас верувам дека ќе имаме 3 од 3 или барем дека ќе патуваме со 2 бода во наредна фаза, ама ептен ми е криво што во времињата кога бевме далеку посилни, не ни се погоди некоја вака добра ждребка.

Јас верувам дека ќе имаме 3 од 3 или барем дека ќе патуваме со 2 бода во наредна фаза, ама ептен ми е криво што во времињата кога бевме далеку посилни, не ни се погоди некоја вака добра ждребка.
Мене ждрепкава ми изгледа како да одбирале слаби екипи што ќе играат со Австрија, за овие да одат што подалеку, глупо ќе е домакинот одма да испадне. Ние сме во колатерална добивка, но јас одамна веќе не очекувам ништо од нашите, успех е што се пласираа со оглед на играчите. Не знам од кај ви е хајпнатоста, ама ај нека биде :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom