Малку побрзо мора да се игра со Чешка, и крилата да бидат на ниво зашто Мрква будалата јако ги бранеше тие шутеви. И Велкоски се надевам е веќе во автобус за Скопје.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се читаш што пишуваш?Без Лазаров со Чешка ќе изгубиме,а за со Данска не сакам ни да помисламМожеме и без Кире, дај не го тупете кога и сами знаете безброј грешки прави. Вечерва не беше он само проблемот, све се натрупа. Толку грешки немавме цело првенство како што имавме вечерва и знаев дека една слаба утакмица мора да изиграат. Ќе праиме муабет после Чешка. Раул не е глуп, знаете со Вардар што напраи. Ќе играме полуфинале, ај кладба?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ај кажи ми колку губевме кога излезе он од игра?Се читаш што пишуваш?Без Лазаров со Чешка ќе изгубиме,а за со Данска не сакам ни да помислам
Оди гледај голф. Без Кире сме на ниво на неракометни држави и нема да помирисаме големо натпреварување.Можеме и без Кире, дај не го тупете кога и сами знаете безброј грешки прави. Вечерва не беше он само проблемот, све се натрупа. Толку грешки немавме цело првенство како што имавме вечерва и знаев дека една слаба утакмица мора да изиграат. Ќе праиме муабет после Чешка. Раул не е глуп, знаете со Вардар што напраи. Ќе играме полуфинале, ај кладба?
Ти си тотално неписмен и се гледа дека вчера си почнал да гледаш ракомет. Ќе праиме муабет, толку од мене.Оди гледај голф. Без Кире сме на ниво на неракометни држави и нема да помирисаме големо натпреварување.
Денес почнавТи си тотално неписмен и се гледа дека вчера си почнал да гледаш ракомет. Ќе праиме муабет, толку од мене.
Какви ти се типовите? 2 од 2 со Чешка и Данска?Ти си тотално неписмен и се гледа дека вчера си почнал да гледаш ракомет. Ќе праиме муабет, толку од мене.
Двете ќе ги тепаме. Ако изгубиме од Данска, нема да е резил ко вечерва. Ваква утакмица да сакаат нема да повторат.Какви ти се типовите? 2 од 2 со Чешка и Данска?
Ти баба Ванѓа да не си?Ова беше тактика на Ел Команданте Раул Гонзалез Гутиерез, да изгубиме од Еспања, АМА да не ги отвориме картите со Чешка и Данска... ќе видите кога ќе се пласираме во 1/2 финале, после сите покрај Триумфална Порта ќе се нацртате во први редови.![]()