Груевски - силувач на Уствавот на РМ

• Креатор на темата Креатор на темата test
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги сакај, кој те тера ? Ако сакаш и мрази ги, никој не ти брани. Ама во секој пост да ги спомнуваш, премногу е...Дискутирај си по темата. Гајле мие мене и за СДС и за ДПМНЕ, ама нормално е да се критикува власта, од неа се очекува многу повеќе одколку од опозицијата. Та нели се на власт затоа што се подобри од опозицијата...Е нека работат, за тоа ги плаќа народот.
А за Гевгелија, немој...Јас сите патриоти што ги познавам од Гевгелија не се срамат, туку одат со кренати глави.:smir:
Едит: Уште нешто, тој што на 7-8 години бистри политика, мора да е некое чудо од дете. А тој пак што детето го клукал со вакви или онакви политички ставови е тешка будала. Поздрав

ТУШЕ

Mене не ме мачи тоа што се зборува против владата. ВМРО-ДПМНЕ е на власт и кој што сака нека зборува, сите зборуваме како Евреите вака Евреите така а никој не запнува да стане подобар од нив. Туку ме мачи тоа што опозицијата обвинува за популаризам додека таа истот со бојкотот го прави. Груевски го силувал уставот а БЦ пробува да го силува Груевски... како животен циклус се. МЕ БОЛИ ТОА ШТО ЗА ДА СЕ ОСЛАБНЕ ЕДНА ПАРТИЈА, СЕ СТАВА ВО ОПАСНА СИТУАЦИЈА МАКЕДОНИЈА.

Ме чуди што гејците немат капитализирано на сличајот до сега.

ТУШЕ

Mене не ме мачи тоа што се зборува против владата. ВМРО-ДПМНЕ е на власт и кој што сака нека зборува, сите зборуваме како Евреите вака Евреите така а никој не запнува да стане подобар од нив. Туку ме мачи тоа што опозицијата обвинува за популаризам додека таа истот со бојкотот го прави. Груевски го силувал уставот а БЦ пробува да го силува Груевски... како животен циклус се. МЕ БОЛИ ТОА ШТО ЗА ДА СЕ ОСЛАБНЕ ЕДНА ПАРТИЈА, СЕ СТАВА ВО ОПАСНА СИТУАЦИЈА МАКЕДОНИЈА.

Ме чуди што гејците немат капитализирано на сличајот до сега.

Ај ти место на смрдлива вода и во Конско, појди си во Мрзенци па ПОД ЈАВОРОТ развиори некој 3-4 ж'ти, а Туше нек го пуше.:vozbud:

Мислам дека не сфати кога кажав Туше или ај Тушеј како и да е...

poslusajte me sega denov pred nas e najgolemiot za sebap na ilinden bar dostoinstveno da mudroseruvame.
vo 24 casa na forumov izlegoja 2-3 temi od kalibar na branko sprema drzaven udar, do gruevski siluvac na ustav...
Koj kako osekja taka se pregrupira ( osvem abc toj bara zavera vrzana so mosad :smir:),kon onaa vistina koja saka da ja vide ( moram da priznam deka portokalovava podobro mi godi ) ,sto samo po sebe dokazuva deka drustvovo e polarizirano ili aj da bidam poprecizen 2/3 so 1/3 barem vo juni ))))))))) .
Ali edno sakam da kazam sekoj iskreno da si ja saka drzavata i da raboti a nejzino dobro ,taka raboti i za svoeto dobro i dobroto na svoite deca..nit grujo nit branko nit zaev ( cuski ova radi tebe deka sum dobra volja) ne se vecni.....vecnA treba da bide nastata tatkovina!!!

cestit praznik btw

Би било интересно на денешниот ден владата на Република Македонија да му упати писмо со извинување на Грците поради жртвите што им ги нанесе Македонската фаланга во битката кај Херонеја точно на 02.Август во 338 година п.н.е,предводена од Филип II Македонски и син му Александар Македонски,како знак на добра воља,со надеж дека истото ќе го направи и Грчката страна за геноцидот извршен врз Македонците по Граѓанската војна во Грција.Практично денешниот ден може да биде симболичен почеток кон помирување на двата народа.:smir:

Би било интересно на денешниот ден владата на Република Македонија да му упати писмо со извинување на Грците поради жртвите што им ги нанесе Македонската фаланга во битката кај Херонеја точно на 02.Август во 338 година п.н.е,предводена од Филип II Македонски и син му Александар Македонски,како знак на добра воља,со надеж дека истото ќе го направи и Грчката страна за геноцидот извршен врз Македонците по Граѓанската војна во Грција.Практично денешниот ден може да биде симболичен почеток кон помирување на двата народа.:smir:

Хахаха ова е добро, дефинитивно. :pos2:

Ај ти место на смрдлива вода и во Конско, појди си во Мрзенци па ПОД ЈАВОРОТ развиори некој 3-4 ж'ти, а Туше нек го пуше.:vozbud:
A ti kade za ovoj golem praznik na Makedonija?Mozebi vo pridruzba na G-dinot Premier na Pelince.Kako toj tamu,koga ne gi pocituva pridobivkite od ASNOM? Koga izgradbata na spomenikot na Pelince za nego bese sramen cin?Sreken ti praznik na tebe i na site koi Makedonija ja nosat vo srceto.Neka ni e dolgovecna Republika Makedonija.

Сега за светската економска криза Премиерот ви е крив,а?

Ме заболе мене за светската економска криза...глеај ти тука кризата остај европа...таму со 4% инфлација се алармирани а кај нас со 10% и повеќе око не ни трепнува...боже зачувај се :kesa:

да бидеме реални а не само кривицата да ја бараме во некого... поскапувањето на храната не е дело на груевски туку е светски проблем... груевски не ги покачи цените на нафтата туку цените ги диктира нафтената берза каде што постојано се покачува цената на нафтата по барел...
не бидите ко коњине што глењдаат само во една насока...
не само кај нас има поскапување туку во цела Европа

aj da receme deka toj ne e kriv za poskapuvanjeto na naftata, no sepak fakt e deka vo regionot najskapo gorivo se plaka kaj nas, isto taka ne treba da se zaboravi deka vo poslednite nekolku godini nema artikal koj sto ne e poskapen. plus i sekakvi ulsugi se najskapi vo regionot, pocnuvajki od telefonot, strujata, pa se do internetot. Nikola se fali deka e golem ekonomist, a koj znae sto ke bevme ako toj ne bese `golem` strucnjak, ke bevme na isto ramniste so etiopia :toe:

aj da receme deka toj ne e kriv za poskapuvanjeto na naftata, no sepak fakt e deka vo regionot najskapo gorivo se plaka kaj nas, isto taka ne treba da se zaboravi deka vo poslednite nekolku godini nema artikal koj sto ne e poskapen. plus i sekakvi ulsugi se najskapi vo regionot, pocnuvajki od telefonot, strujata, pa se do internetot. Nikola se fali deka e golem ekonomist, a koj znae sto ke bevme ako toj ne bese `golem` strucnjak, ke bevme na isto ramniste so etiopia :toe:

Во САД цената на горивото е околу 3,5 долари за галон и таа цена беше во времината кога нафтата достигнуваше рекорди

Вчера, за претседател на Советот на Јавни Обвинители беше избрана Елена Гошева, уште еден кадар на фамилијата инсталирана во ДПМНЕ, била мајка на Слободанка Гошева, член на Советот на Град Скопје од редовите на владејачката партија, и поранешен висок функционер на Унијата на млади сили на ДПМНЕ

• Ми се допаѓа
Reactions: BJK
Во САД цената на горивото е околу 3,5 долари за галон и таа цена беше во времината кога нафтата достигнуваше рекорди

apsolutno taka e i pak nekoi se trudat da go pokazaat nikola heroj a nasata ekonomija sekojdnevno paga vo bezdna.

Абре народе ... шо тука само делите совети и праете се филозофи .. овоа ти е демократска држава.. кој мисле дека поубаво може да напрае .. ае нека повеле .. за4лени се у партија и да те видеме .. шо праете бош муабети само туку.. .. не е 4удо од 4овек па на секој да угоде шо сакате вие . преку ноќ се да биде мед и млеко а .. е нема да ви кажам ..:star:

Абре народе ... шо тука само делите совети и праете се филозофи .. овоа ти е демократска држава.. кој мисле дека поубаво може да напрае .. ае нека повеле .. за4лени се у партија и да те видеме .. шо праете бош муабети само туку.. .. не е 4удо од 4овек па на секој да угоде шо сакате вие . преку ноќ се да биде мед и млеко а .. е нема да ви кажам ..:star:

pa sto togas delis ti soveti, velis ima demokratija, kolku sto znam i vo forumov ima demokrtaija, pa imame sloboda da otvorime tema, debata za nekoja tema koja e vo soglasnost so forumskite pravila, a ako ti ne sakas da ucestvuvas vo vakvi razgovori sto vleguvas vo ovaa tema?:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom