theMac3donian
Мак3донецот
Не ги сакај, кој те тера ? Ако сакаш и мрази ги, никој не ти брани. Ама во секој пост да ги спомнуваш, премногу е...Дискутирај си по темата. Гајле мие мене и за СДС и за ДПМНЕ, ама нормално е да се критикува власта, од неа се очекува многу повеќе одколку од опозицијата. Та нели се на власт затоа што се подобри од опозицијата...Е нека работат, за тоа ги плаќа народот.
А за Гевгелија, немој...Јас сите патриоти што ги познавам од Гевгелија не се срамат, туку одат со кренати глави.:smir:
Едит: Уште нешто, тој што на 7-8 години бистри политика, мора да е некое чудо од дете. А тој пак што детето го клукал со вакви или онакви политички ставови е тешка будала. Поздрав
ТУШЕ
Mене не ме мачи тоа што се зборува против владата. ВМРО-ДПМНЕ е на власт и кој што сака нека зборува, сите зборуваме како Евреите вака Евреите така а никој не запнува да стане подобар од нив. Туку ме мачи тоа што опозицијата обвинува за популаризам додека таа истот со бојкотот го прави. Груевски го силувал уставот а БЦ пробува да го силува Груевски... како животен циклус се. МЕ БОЛИ ТОА ШТО ЗА ДА СЕ ОСЛАБНЕ ЕДНА ПАРТИЈА, СЕ СТАВА ВО ОПАСНА СИТУАЦИЈА МАКЕДОНИЈА.
Ме чуди што гејците немат капитализирано на сличајот до сега.