ГРУЕВСКИ И СТАНИШЕВ ЗАЕДНО

• Креатор на темата Креатор на темата Hristo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам чувство како дел од форумџиите ја доживуваат Македонија како да е на умирачка, па сега дошло време за дефинитивно нејзино распарчување и грабање. Македонија ке остане, и таа како мала земја има потреба од економска и културна соработка со сите балкански земји, посебно со комшиските. Затоа, овие препукувања се непотребни. Македонија нема да оди ни со Бугарија...па Србире да се дразнат, ниту со Србија...па Бугарите да се нервираат. Европскиот пат значи- добримеѓусоседски односи и развој на транспортни, економски и културни врски. Утре, кога сакам да тркнам до Врање на кафе , викенд или шопинг. Задутре до Благоевград,. Наредната недела до Солун и Драч. Тоа и ке биде... и со овие кои пцујат на форумот...или без нив.:smir:

Dali znaat tvoite srpski svini za tvojot bugarski pasos?

A za toa: Декларирам, че аз и всички мои предци са б'лгари по род и душа?

A pederu?
Пиздо...
јас декларирам и потпишувам со двете раце дека
не сум земал и не поседувам бугарски пасош
не сум декларирал дека сум бугарин
.

И тоа може да се провери у секој момент.

Груевски и Станишев изјавија дека македонско-бугарските односи добро се развиваат и дека нив не може да ги нарушат поединци.

• Ми се допаѓа
Reactions: fmi
Пиздо...
јас декларирам и потпишувам со двете раце дека
не сум земал и не поседувам бугарски пасош
не сум декларирал дека сум бугарин.

И тоа може да се провери у секој момент.
Во Пловдив, во Кучук Париж даде газ. :kesa:
Ти имаш БГ пасош Зевс. Го знаем. Ти знаеш дека го знаем

Заседава извршен,
на глупата тема.

Се читаме за 7 минути.

agentot 1 месец бан
zevsus 1 недела бан
бисер 2 недели бан
fmi 1 недела

Продолжете.

Zavrsi zasedanieto, mozes slobodno da ja oladis celata garnitura na keleshaana koja nema usul, a temata da otide nakratko vo nekoja nova, nam tugja dimenzija, von realna percepcija t.e moze slobodno da se zatvori ako nema ideja za normalna diskusija.

Интересен момент во целата работа беше кога “Стани Шеф“ напомена дека во Бугарија Македонците и не сакале да оформат партија затоа што така ќе ги заборавеле,всушност многу поактуелни биле доколку протестираат секојдневно па дури и во Стразбур.Заборави при тоа да каже дека токму неговата партија ги сменува условите за формирање партии во Бугарија практично секогаш кога Македонците ќе ги исполнат тие услови,што значи дека Бугарија никогаш нема да дозволи Македонците политички и официјално да се организираат,се додека вакви лицемери ја водат Бугарската држава.:toe:

Во бугарија македонците се на власт, ама македонците со измиени мозочиња. За жал.

Во бугарија македонците се на власт, ама македонците со измиени мозочиња. За жал.

Да бе,како со “Циклон-2“ да им ги миеле мозоците после Ѓорѓи Димитров.:toe:

После се што се има таму случено, през децениите и вековите на нашата имбецилност и комплаценција, не требало Циклон Б, доволно било Слнчев брег.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom