Грозоморно убиство на девојче и дечко (на видео)

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Не ли ти е малку наивно да тврдиш дека зад исламскиот тероризам стои ЦИА, а зад етничките насилства во Босна стојат УДБА.
За целиот светски тероризам не се одговорни починителите кои се гордеат со тоа и имаат свои лични причини за тоа, кои јавно ги истакнуваат, туку некои трети скриени еминенции.
Практично никој кој што правел срања не е одговорен, самоиницијативен, све се некои на прв поглед невидливи структури?

Претпоставувам дека ги амнестираш и Хуту во Руанда*, затоа што не се они криви, туку некој задкулисен играч.

* исто ко што ги амнестираш исламските екстремисти а и Србиве.

Ако се дојде до изворот на проблемот тоа не значи дека крајните извршители имаат право на некаква си амнестија.
Но да се потенцираат вечно само тие а да не се направи конекција со изворот на проблемот е наивно...
Крајно наивно а на таа карта играат масовните медиуми.
Од дрвото не се гледа шумата и се прави слика на некаква си огромна опасност за западната цивилизација од страна на исламски фундаменталисти.
Да видиме кои се бројките,што и како се случува,факти...колку каде и што се случува.

Не ги обвинувајте за се муслиманските екстремисти!
Од приложениот материјал очигледно е дека тие што каменуваат се преоблечени агенти на ЦИА и Мосад.

ЦИА и Мосад ви се виновни за се, па и за недостатокот здрав разум во вашите централни нервни системи! ЦИА и Моссад ви ги поставува судиите? ЦИА и Мосад ви го измислија шеријатското право? ЦИА и Мосад ве натераа да водите абу-џихад против нив самите?

Да, изгледа ЦИА и Мосад се виновни што вие воопшто на светов постоите.

ЦИА и Мосад ви се виновни за се, па и за недостатокот здрав разум во вашите централни нервни системи! ЦИА и Моссад ви ги поставува судиите? ЦИА и Мосад ви го измислија шеријатското право? ЦИА и Мосад ве натераа да водите абу-џихад против нив самите?

Да, изгледа ЦИА и Мосад се виновни што вие воопшто на светов постоите.
Човекот е саркастичен :)

Вчера добив кец, ах тие Евреи неќат на мира да ме остават, со тие нивни заговори - сакаат јас година да паднам па ме саботираат...
И мислам да, очигледно е дека Евреите се криви за ова каменување, човек треба да биде слеп и глуп за да не примети...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom