гроф Сен Жермен

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.092
Веб-сајт
www.facebook.com
bil neverojaten alhemicar za kogo se kazuva deka ja otkril tajnata na vecniot zivot.uzival vo drustvo na bogati i slavni stotici godini...i nekoi veruvaat deka seuste e ziv.Iako bil poznat vo povekje dvorovi vo togasna Evropa,mnogu malku se znaelo za negoviot zivot.nam ne ni e poznato ni mestoto ni vremeto na negovoto ragjanje,a ni okolnostite pod koi i zvanicno umrel.negovoto poteklo ostanuva misterija,kako i izvorot na negovoto neverojatno iskustvo i obrazovanie.Pa koj e togas (ili se uste e) Grof de Saint Germain?

Си можел малце појше инфо да стајш ,вака само за да не залажеш.

Мора да барам сеа на гугл :pipi:

Edit: толку инфо има на нет за типоф шо коа ќе пишам на гугл sen zermen овој линк е на прво место.

28vuknk.jpg

мене ми личи на долфин
normal_DSC01024%7E0.JPG

Ако е он,нека каже да ја разјасниме мистеријата,наградата (која е да е)јас ја добивам,ич не ми е гајле,јас го открив!:pipi:

Посериозно: треба да коментирам за некој шо не знам кога е роден,не знам каде,не знам зашто и што направил,не знам дали е жив,не знам ни дали е умрен,не знам дали е легенда,не знам дали е вистина и ...ништо не знам за чоеков...
Чичко гугл отвори податоци исти како овие,значи и Чичко гугл не ги знае истите работи...

Не ми изгледа како можно,зашто да беше немаше да се крие човекот во толкава тајност...
Во случај Долфин да е Грофов,пиши ми пп,нема да те издадам:)

Еј да,видиш и на Трендо заликува,само мн црн е Трендо,ја по плавата жичка глеав:)

Не го познавам типов ама нема шанси да ја измами смртта. Дури и во Индија белобрадите голи мистици кои што живеат сами горе на врв планина и тие умираат. И овај не е ништо посебно.

Back
На врв Bottom