Намести си аларм да те буди.И јас ова се мислам...ако не заспијам
Значинакај 4 се они, да си планирам
Намести си аларм да те буди.И јас ова се мислам...ако не заспијам
Значинакај 4 се они, да си планирам
ако како и секогаш идат на принцип + 150 на врата значи дека ќе биде 350 :helou:А колку пари е на билетара картата?
тројка наскоро според моја проценка во фебруари или мартИ пак не идам А баш сакав....
Ај на тројката здравје боже
се слагам. беше многу подобро од минатата журка. а и навигатор навистина имаше предобар настап.mmmmmmmm not bad at all!
<3 navigator!
Е навигатор од колку пушташе? Значи јас ако идев како шо планирав ќе се заебевсе слагам. беше многу подобро од минатата журка. а и навигатор навистина имаше предобар настап.
ме изненади самоил радински, секако позитивно. типот имаше екстра избор на музика и феноменални прелази. power имаше 1 или 2 лоши прелази што малку и ме разочара ама сепак беше топ.
единствено за шо ми е криво е шо рано си отидов (накај 3) т.е. што не седев со крај. се на се топ журче.
и ај за сите што беа таму ако може да ми кажат од колку саат беа мирко попов, дела и давор пошо ја нит ги чув нит ги видов. :helou:
навигатор почна од 2 и 30 или 2 и 40. ако дојдеше од 3 и 30 или 4 верувај дека ќе го пропуштеше најдобротоЕ навигатор од колку пушташе? Значи јас ако идев како шо планирав ќе се заебев