GREATEST HITS pt.2 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 3.10.2008

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
И пак не идам :( А баш сакав....
Ај на тројката здравје боже :pos:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
mmmmmmmm not bad at all!

<3 navigator!
се слагам. беше многу подобро од минатата журка. а и навигатор навистина имаше предобар настап.
ме изненади самоил радински, секако позитивно. типот имаше екстра избор на музика и феноменални прелази. power имаше 1 или 2 лоши прелази што малку и ме разочара ама сепак беше топ.
единствено за шо ми е криво е шо рано си отидов (накај 3) т.е. што не седев со крај. се на се топ журче.
и ај за сите што беа таму ако може да ми кажат од колку саат беа мирко попов, дела и давор пошо ја нит ги чув нит ги видов. :helou:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
300 беше на врата малце се опичив ама вредеше

Б

БејбиГрл

Гостин
се слагам. беше многу подобро од минатата журка. а и навигатор навистина имаше предобар настап.
ме изненади самоил радински, секако позитивно. типот имаше екстра избор на музика и феноменални прелази. power имаше 1 или 2 лоши прелази што малку и ме разочара ама сепак беше топ.
единствено за шо ми е криво е шо рано си отидов (накај 3) т.е. што не седев со крај. се на се топ журче.
и ај за сите што беа таму ако може да ми кажат од колку саат беа мирко попов, дела и давор пошо ја нит ги чув нит ги видов. :helou:
Е навигатор од колку пушташе? Значи јас ако идев како шо планирав ќе се заебев :)

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Просечно беше ме нервираше тоа што не беа пуштени скалите и што ги качија цените на влезниците немаше каде да се седне да земеш душа а и за вецето да не збориме:toe:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Е навигатор од колку пушташе? Значи јас ако идев како шо планирав ќе се заебев :)
навигатор почна од 2 и 30 или 2 и 40. ако дојдеше од 3 и 30 или 4 верувај дека ќе го пропуштеше најдоброто :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Navigator beshe od 2:50 do 3:30 najmalce,ja si otidov u 3;30,nemozev na noze da stojam,ali stvarno deckoto napravi BOOM

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Добра жукра генерално , Мирко Попов е веќе видено , стигнав на него и малце Скопјанка ми напраи мерак, Бранчез заглави со неговите комерцијални вокал хаус варијанти , помина некако , Боби беше неивнентивен ( 10 минути Вајт Хорс ја пушташе) , Бабура не потсети на едно време од пред 3-4 години ( Тиесто ) , мислев дека ке ги пушти неговите ремикси на македонскиве песни , ама ништо ,мене не ми се допадна ама сепак публиката највеќе здиве на него.
За мене најдобро шоу приредија Панчо и Power , првиот поради феноменалниот рап и хип хоп што го пушташте ,а вториов одлично помина со мали грешки.
Тапа беше мала лименка скопско за 100

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Bobi od 1:30 do 2:00
Babura od 2:00 do 2.30
Navigator od 2.30 do 3.00
Satellite od 3:00 do 3:30
Bushava Azbuka od 3:30 do 4:00
Pass-N-G-R od 4:00 do 4:30
Khazar od 4:30 till end

Full line up kako beshe neznam....

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Мрч, мрч, на модераторот скурч.
Си имате МСН и слични алатки за таква намена.
Кип д форум клин :)

Kajgana Shop

На врв Bottom