Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како може бе вака народов алооооооо како можат да бидат толку наивни да не речам глупи!!!!!!!! како овци слепо веруваат на овчарот Б.Ц!!!! затоа се и сдсм-ОВЦИ![]()
а гејциве кој ги врти, НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!
Аууу не ми се верува каков заклучок си имаш донесено за целата оваа ситуација хахахахаха неможам да ти се изначудам ...сега се гледа зашто влатко беше наместен да победи, и се гледа сета позадина на ова кај нас дека има политика бидејќи однапред се знаеше реакцијата на грците и сега со која цел го направи ова владејаќката партија акј нас не знам ама ќе видиме што ќе искочи од сево ова.
Аууу не ми се верува каков заклучок си имаш донесено за целата оваа ситуација хахахахаха неможам да ти се изначудам ...![]()
Зарем има нешто лошо да не исфрлат од евросонг !? хахаха и кој ќе биде крив за тоа Груевски ...ќе видиш кога ќе ен изфрлат од евроснг тогаш кого ќе кривиш? и после кој повеќе штета ќе и направи на макеоднија отколку услуга, запрашај се пред да легнеш.
хаха... абе за жал тоа го праи пеач... еве ти пример со пеачкиве по конкретно.. шо поголемо деколте толку појака пеачка.. и да рика на микрофон битно она има деколде до пи*ка и е пеачка до немај каде...Сигурно не им треба апаратче за уши ,дечкото појма нема од пеење.
Тоа што фино изгледа и тинејџерки се подмочуваат по него не го прави по автоматизам пеач.
Гледај Идол ,и ке ти стане јасно зашто нема појма од пеење..
А што е најважно ова не е проблем на грците туку е "проблем" на грчката опозиција(копија на нашава сдсм) која на секој начин пробува да добие политички поени кај грчкиот народ
Зарем има нешто лошо да не исфрлат од евросонг !? хахаха и кој ќе биде крив за тоа Груевски ...![]()
Незнаев дека евросонг е толку важна манифестација на која мора да присуствуваме и да бидеме на последнотот место секогаш претставувајќи се на цела европа како поранешна бивша сегашна одамнешна република дмократија северна Македонија ,сега ти помисли дали е добро да бидеме во таква манифестација учесници или не , и помисли дали е проблемот како што викаш ти во политиката и во "и во провокациите" на сегашнава влада или проблемот постои од поодамна а тоа е наведнувањето на кичми и продавање на името и знамето од страна на сегашнава опозиција ,чекор кој што ти иниректно го подржуваш па уште и нас не нарекуваш провокатори
Па ако сака влатко или било кој друг нека искочи со кореографија на антички македонци или истетовиран цел во сонца од вергина ,што треба тоа нас да ни пречи !? или да с викаме немој бе не ги провоцирај грците нема смисла !?
Што е следно што ќе го кажеш да не пееме химни кога игра репрезентација на Македонија ,затоа што во текстот се раѓа сонце над Македонија ?
Јас Македонец таа Русинка обичен текст од песна го направи владино масло од висок приоритет за провокација на грците ...
А што е најважно ова не е проблем на грците туку е "проблем" на грчката опозиција(копија на нашава сдсм) која на секој начин пробува да добие политички поени кај грчкиот народ
Не сте ли горди на ова !?!?!))) Верувајте ми горд сум на ова 110% зошто има некој кој се замара за мене значи ВРЕДАМ , ПОСТОЈАМ а ние дали така се замараме со нивно знаме,химна,устав и ред др работи = НЕПОСТОЈАТ ЗА НАС
))))) позз браќа се најдобро
Macedonia Timeless
Не сте ли горди на ова !?!?!))) Верувајте ми горд сум на ова 110% зошто има некој кој се замара за мене значи ВРЕДАМ , ПОСТОЈАМ а ние дали така се замараме со нивно знаме,химна,устав и ред др работи = НЕПОСТОЈАТ ЗА НАС
))))) позз браќа се најдобро
Macedonia Timeless