Грција и Турција пред војна?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljube Vojvoda
  • Време на започнување Време на започнување
Pred malku zborav so drugar od Turcija od Istanbul inace ima vikend kuka vo Edrene mi kaza deka tamu e zasilena policiskata kontrola od strana na turcite, zosto na granicata od grcka strana ima okolu 600 grcki tenkovi.Sekoj koj ke vlezi vo gradot od grckata e zastanvan od policija i mu prat pretres i proverka na pasosite bez razlika od koja zemja e.

ајде пак да видиме дали некој од нашите медиуми ќе изреагира

Pred malku zborav so drugar od Turcija od Istanbul inace ima vikend kuka vo Edrene mi kaza deka tamu e zasilena policiskata kontrola od strana na turcite, zosto na granicata od grcka strana ima okolu 600 grcki tenkovi.Sekoj koj ke vlezi vo gradot od grckata e zastanvan od policija i mu prat pretres i proverka na pasosite bez razlika od koja zemja e.

Јас како член на овај форум потврдувам дека Љубе е вработен во ДБК, ЦИА, КГБ.............:pos2: Абе како можи да тресиш вакви зелени на секој втор пост. Еднаш велеше за авионот дека го паднале во западна Турција, после дека ограбувачите на банката во Скопје биле не знам ти кој таму и сега уште ова ти фалеше... Ќе имаше 600 тенкови на границата и никој весник никој медиум немаше да ја соопшти таа информација. Оди малце издувај се Љубе па дојди на форумот.... :helou:

Јас како член на овај форум потврдувам дека Љубе е вработен во ДБК, ЦИА, КГБ.............:pos2: Абе како можи да тресиш вакви зелени на секој втор пост. Еднаш велеше за авионот дека го паднале во западна Турција, после дека ограбувачите на банката во Скопје биле не знам ти кој таму и сега уште ова ти фалеше... Ќе имаше 600 тенкови на границата и никој весник никој медиум немаше да ја соопшти таа информација. Оди малце издувај се Љубе па дојди на форумот.... :helou:

точно ако имаше 600 тенкови на границата на секоја тв ке имаше барем нешто да кажат за тие ''600'' тенкови

Abe ti stvarno si manat so corap.Za avionot spekulirav ne kazav sigurno ama oti pisese pod nerazjasneti pricini.A za bankata od nedelnikot fokus pisese ne go izmisliv jas.

Па кое ќе ги дувам свеќите за роденденот мој, ќе посакам да завојуваат.Досега сите желби ми се исполнија!Почекај те да ми дојде роденденот.:vozbud:И после кафе ќе си пиеме пред ТВ со директен пренос како Турското знаме се вее над Атина а Турските браќа ќе ни дозволат Македонското да го ставиме во Солун.

Може, ако го додадеме и ова :Ρε ποιός χρησιμοποιεί τον Ηλιο της Βεργίνας !!!!!!!!!!! :pos2:
„Едно непријатно изненадување за нас,велат гејците додека го читале турскиот весник Hurriyet, и ја здогледале фотографијата на турскиот претседател на средба со министерот за одбрана на Азербеџан.
Изненадени од украсот на претседателскиот кабинет во Анкара !!!!!! Им ја украле ѕвездата од Кутлеш.:pos2:

verginasunturkey.png

Биче рата, кажу сви.....

Па кое ќе ги дувам свеќите за роденденот мој, ќе посакам да завојуваат.Досега сите желби ми се исполнија!Почекај те да ми дојде роденденот.:vozbud:И после кафе ќе си пиеме пред ТВ со директен пренос како Турското знаме се вее над Атина а Турските браќа ќе ни дозволат Македонското да го ставиме во Солун.

Sedi da ne ni go dat Solun.Mozi ke dat nekoj del od ta Makedonija ama Selanik ne go davat toj e rodniot grad na Kemal Ataturk lesno ne go davat tie.

• Ми се допаѓа
Reactions: oon

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom