Грција ги „фиромизира“ новите регистарски таблички

• Креатор на темата Креатор на темата FreedomIsAbsolute
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми беше целта да им го расипам филмот.. Само го кажав тоа што го видов :)

До душа Грчката канцеларија вика поинаку,
http://www.time.mk/read/4688fda511/4015e71551/index.html
ама ај, чим не си видела ОК :).

Добра вест за туристите - ќе издаваат и Упатство за лепење :D. Пазете да не ги ставите на криво, може да ви закачат уште 50-на евра :pos:

Се зезав за тоа предавник,во случај да ме нападнат патриотиве,па да си бидам јасен.Ти па мислиш многу ги полнат нашиве со пари Грчиштана,од тука со куферите,фрижидерите,доматите,пиперките,јајцата,ехеее.Ако може и леб и млеко од тука ќе носи.Од храна 80% што идат натаму,ако не и повеќе,во Грција може да лапнат некое гиро.Не чекаат тие од нас не се секирај,чекаат англичани,швеѓани,германци,аустријци да заколат...

Неколку страни наназад имаше статистика за посетеноста од страна на македонските туристи за време на летниот период....ако убаво ми текнува одприлика 400.000....земи заебан просек 200 евра по човек (знам дека не се сите тие туристи..ама не се трошат ни 200 евра него повеќе...затоа нека биде просек)...направи математика па види дали ги полнат толку...или повеќе.

:pos::pos:
ФОЛК ПЕЈАЧКАТА СУЗАНА ГАВАЗОВА НА ОДМОР ВО ГејладА: Сама во бикини, а никој не ми се пушта:pos:

И да ја залепат златната од албумот европско 2012 или хајлендер налепница, исти кур, колата е иста, платата е иста, луѓето се исти, морето е исто, цените, грција, македонија, станот, куќата, дворот, автопатот, патарината, паметот, фернандо пак ќе ја вара касандра во предпоследна епизода, трафиката од карши пак ќе затвори пред време, сумњиви чичиња пак ќе дилаат ракија...

,,,,,,,,,ne bi pogreshno da me razberete ,,,,napati imam napishano ,,shto mislam za odnosite so juzhnive,,,,ama aj da ne se lazheme ,,i bespotrebno kukame i mjaukame ,,,,,sami si go baravme ,,i si go dobivme,,,ushte devedesetite ,,,gjoamiti za tri meseci bilo ,,,,a ke bidat i triesetina godini ,,,pa ke praime ,i godishnini ,,,
,,,a toa shto gejlajcive ,,zloupotrebuvaat raboti od vremenata ///aj vidi majkata///,,,,,spogodba ,,,im se mozhe ,,,da e do niv ,,vo kakvi govna se ,,ne bi im padnalo na pamet za vakvi raboti ,,,zboruvam za segashniov period ,,,,,vo krizava ko shto se vlezeni,,,,,,tuku drug gi poduchuva ,,i drug im gi chuva plekite ,,,starata dama se skapa pari davajki ,,samo preku svoeto chedo in vitro ,,,se spasuva i sebe si,,,,,,
,,a druga rabota ,,e shto minatiot ,,vikend ,,vo ohrid ,, na samoto pristanishte ,,,shto se kafikite na samiot kej,,,chekav poveke od dvaesetina minuti ,, dodeka se svesnaa da bideme usluzheni ,,,,,
,,,aj neka im e dobar odmorot ,,,i na tie ,,tamu shto odat ,,na jug,,, i na ,,site shto i pokraj se se odluchuvaat tuka doma da gi dadat parite,,,,

И на куров ако сакаат нека ми лепнат една налепница па ко ќе се врати од граница дома ќе ја најде истата кај жена му во газот.

Па да видиш дали ќе му текне после да се курчи.

Гнаси грчки.

еве како им ставиле налепници
http://www.motika.com.mk/index.php?...d=32872:2012-07-06-10-41-27&catid=4&Itemid=17
grci2.jpg

^ Со здравје да си ги носат :LOL:

Бесплатен body-paint. Може у банкрот да ги однесеме со тоа што ќе трошат многу спрееви. Тоа е таа тактика.

Што ви е на вас бе, нардот во Грција е ок, само политичарите се лоши :icon_lol:

Што ви е на вас бе, нардот во Грција е ок, само политичарите се лоши :icon_lol:

Може е ова советници во таа општина. И така немаат пари да прават нешто продуктивно па ајде да шкртаат автомобили.

Која иронија,циган да ти пише дека си циган,па уште некако попотенцирано е тоа.

вакви одговори само македонче може да напише, сеир само македонче на туѓа несреќа, епа чорба македонче

Добро ама коливе немаат налепници имаат шкратници од некој хулигани или вотевр златна зора ама налепници немаат ... се повеке и повеке мислам дека тоа со налепниците беше л`жга

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom