Графити ...

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
btw се потпиива jazz83.
А иначе...да..прво би дал матичен него таг. А jazz e легенда исто ко стрес/страјк/струја и ако него не го знаеме ке биде срам....

А ја не сум легенда значи не е потребно да ми се знае тагот.

Црташ 4 години, не си легенда, мењаш тема одма ми збориш ако не ги знам срамота.

Stinks.

Banksy ми е татко, и шо? -.-

Црташ 4 години, не си легенда, мењаш тема одма ми збориш ако не ги знам срамота./QUOTE]

lol bro Ја не реков дека цртам 4 години на зид ја сум цртал на ѕид само негде....10, 11 пати као шо и кажав. И нишо лошо не мислев брате само нејкам да си го кажувам тагот на форум, мислев ке сватевте.....

zz

и ако го кажеш ке те фати полиција?

е ок де и ја коа почнав пред 2 години незнаев да нацртам буква па сеа сум така подобар а сеуште ист таг па голем к**:toe:

е ок де и ја коа почнав пред 2 години незнаев да нацртам буква па сеа сум така подобар а сеуште ист таг па голем к**:toe:

Не бе брат, ја коа почнав перд 4 години копиљ мал незнам нишо и на сите им се фураф кој ми е тагот...идиот.

И после го јадев стапот и си научив дека....таг не се кажува на сите, и мк цртачи од comeclean ми го потврдија тоа.
Не кажувај таг на секој шо ке го сретнеш само на луге кои мислиш дека ке ти го чуваат.

мене сите ме викаат хард ама некои знаат дека цртам а некои не:jaj:

И шо ако го кажеш тагот,демек некој ќе ти го краде?
Ти ко шо викаш црташ 4 години,а некој црта од вчера и еве на пример тебе тагот ти е Шкљ и он си вика еј топ таг ај ќе нацртам на ѕид и црта Шкљ и коа ќе го спореди некој со твој Шкљ и неговиот Шкљ одма ќе се примети дека не е истиот,капираш?
Не е важно дали некој ќе те копира важно ти да си црташ и да не се откажуваш од тагот пошо секоаш ќе се најде некој шо ќе копира!

btw
Ја иам 2 тага:Seph и Smatch(SMC)

И шо ако го кажеш тагот,демек некој ќе ти го краде?
Ти ко шо викаш црташ 4 години,а некој црта од вчера и еве на пример тебе тагот ти е Шкљ и он си вика еј топ таг ај ќе нацртам на ѕид и црта Шкљ и коа ќе го спореди некој со твој Шкљ и неговиот Шкљ одма ќе се примети дека не е истиот,капираш?
Не е важно дали некој ќе те копира важно ти да си црташ и да не се откажуваш од тагот пошо секоаш ќе се најде некој шо ќе копира!

btw
Ја иам 2 тага:Seph и Smatch(SMC)

Лееј запнале лугево....
тагот ми е К9 или Кеnine се чите (кејнајн)

Срекни!!! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom