Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
btw се потпиива jazz83.
А иначе...да..прво би дал матичен него таг. А jazz e легенда исто ко стрес/страјк/струја и ако него не го знаеме ке биде срам....
А ја не сум легенда значи не е потребно да ми се знае тагот.
Црташ 4 години, не си легенда, мењаш тема одма ми збориш ако не ги знам срамота./QUOTE]
lol bro Ја не реков дека цртам 4 години на зид ја сум цртал на ѕид само негде....10, 11 пати као шо и кажав. И нишо лошо не мислев брате само нејкам да си го кажувам тагот на форум, мислев ке сватевте.....
zz
Taki 183 ми е дедо!
и ако го кажеш ке те фати полиција?
е ок де и ја коа почнав пред 2 години незнаев да нацртам буква па сеа сум така подобар а сеуште ист таг па голем к**![]()
топ брат....мене сите ме викаат хард ама некои знаат дека цртам а некои не:jaj:
И шо ако го кажеш тагот,демек некој ќе ти го краде?
Ти ко шо викаш црташ 4 години,а некој црта од вчера и еве на пример тебе тагот ти е Шкљ и он си вика еј топ таг ај ќе нацртам на ѕид и црта Шкљ и коа ќе го спореди некој со твој Шкљ и неговиот Шкљ одма ќе се примети дека не е истиот,капираш?
Не е важно дали некој ќе те копира важно ти да си црташ и да не се откажуваш од тагот пошо секоаш ќе се најде некој шо ќе копира!
btw
Ја иам 2 тага:Seph и Smatch(SMC)