Грабеж на студентите на Правниот факултет - Скопје (прва година)

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување
да донесат одлука студентите да не можат да поднесуваат барања и петиции у врска со ова не можат, али можат фино лепо да го одбијат барањето - врти сучи исто ти доага. треба да пробате да разговарате со саво климовски мислам дека он стои позади сево ова, барем така се фалеше уште пред две години коа имав уставно, дека ќе поднел предлог да се смени начинот на полагања и ред други глупости
Јас би разговарал со секого, немам страв и немам срам...ама неможам се сам!

Јас би разговарал со секого, немам страв и немам срам...ама неможам се сам!
не е работата дали се плашиш или срамиш, треба да знаете што барате, и барањата да ви бидат разумни, тоа да си ги добиете 3 шанси за полагања има шанси да ви помине за другото тешко...

не е работата дали се плашиш или срамиш, треба да знаете што барате, и барањата да ви бидат разумни, тоа да си ги добиете 3 шанси за полагања има шанси да ви помине за другото тешко...
Секој студент на правен 1-ва год, знае што сака и што му смета...Проблемот е што 80% се умилкувачи(дупеувлакачи), па им е СТРАВ ДА НЕ ГИ НАЛУТИМЕ ПРОФЕСОРИТЕ!!!:)
Немаме шанси ништо да добиеме али вреди да се проба...

Секој студент на правен 1-ва год, знае што сака и што му смета...Проблемот е што 80% се умилкувачи(дупеувлакачи), па им е СТРАВ ДА НЕ ГИ НАЛУТИМЕ ПРОФЕСОРИТЕ!!!:)
Немаме шанси ништо да добиеме али вреди да се проба...
незнам за вашата генерација али знам дека кога полагавме меѓународно приватно пред некој месец и коа паднаа 40-50% се потпишаа околу 250 луѓе на петицијата од негде 300 колку што има моментално во 3та година, не дека имаше некој ефект ионака ни ја одбија :place:

незнам за вашата генерација али знам дека кога полагавме меѓународно приватно пред некој месец и коа паднаа 40-50% се потпишаа околу 250 луѓе на петицијата од негде 300 колку што има моментално во 3та година, не дека имаше некој ефект ионака ни ја одбија :place:
Барем сте ставиле до знаење дека сте сложни и дека си давате подршка еден на друг...Ние кога ке направиме такво нешто од 300 луѓе да се потпишат 250, можеби и ке престане факултетот со работа

Барем сте ставиле до знаење дека сте сложни и дека си давате подршка еден на друг...Ние кога ке направиме такво нешто од 300 луѓе да се потпишат 250, можеби и ке престане факултетот со работа
јбг уште сте прва година незнате точно како идат работите таму, коа ќе почнат да си ве дупчат од сите страни по малце ќе се здружите и вие

Другар знам ваљда какви ми се условите за студирање и знам кои правила се донесени кои не!
Кај тебе биле со 60% тешките со 50% лесните, а кај мене сите се со 60% без исклучок.Плус јас треба и да положам 2 колоквиума за да фатам услов за да идам на усен испит, и да се молам на господ, предходната вечер жената да му дала на професорот!
-Инаку услов фаќам од семестар за семестар, од прв за втор, па од втор за трет, од трет за четврт и тако на даље:)
Епа види сега какви се правилата на градежен какви на правен!
Правен има 5000+ студенти, 20% да се соберете и отидете пред деканот и те како ќе се забележи вашиот револт.

Правен има 5000+ студенти, 20% да се соберете и отидете пред деканот и те како ќе се забележи вашиот револт.
Се е тоа во ред...само 5000+ студенти има целиот факултет...прва година се околу 1000...И прочитај ги предходните мои постови...Поздрав:)

ај честито гледам си ги добивте трите шанси :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom