Gossip Girl

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Bumps.
Последниве неколку епизоди, после паузата, беа стварно Супер, со голема С.
Ја вратија Џорџина, би сакал да остане регурален лик во 3та сезона :tv:
Последнава епизода, nc nc.Така да продолжат.
Сцените беа супер, иако Лили малку ме изнервира.
Ме нервираше тоа што пак беше околу Серена, како во 1ва сезона, но тоа е што е.

-I don't think Jesus would approve of that.
-Then you can tell Jesus that the bitch is back.

Едвај чекам следната епизода.

Ј

јовица11

Гостин
Bumps.
Последниве неколку епизоди, после паузата, беа стварно Супер, со голема С.
Ја вратија Џорџина, би сакал да остане регурален лик во 3та сезона :tv:
Последнава епизода, nc nc.Така да продолжат.
Сцените беа супер, иако Лили малку ме изнервира.
Ме нервираше тоа што пак беше околу Серена, како во 1ва сезона, но тоа е што е.

-I don't think Jesus would approve of that.
-Then you can tell Jesus that the bitch is back.

Едвај чекам следната епизода.
Е царица си жими се:uvo: Никако не научи шо е споилер и шо треба да прекриеш а шо не, браво!!! Инаку ја сега ја симнав, да глеам ОТХ па ќе глеам Госип. Покасно ќе коментирам ал била арна.

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Јас сано што ја изгледав последната епизода..не беше лоша, ама некако веке со последните 2-3 епизоди како да се вракаат на почетокот...со Нејт и Блер...со Серена..па со онаа Џорџина веке...:toe:
Мислам има треба нешто поинтересно...:D
Сепак..keep watching!:D:tv:
XOXO

Ј

јовица11

Гостин
Џорџина ис бек:vozbud: Нејт и Блер , мада ми се омилени ликови, ама толку се некомпатибилни заедно како пар, тоа е чудо некое. Ден не го поднесувам, Серена претерува (as always) , во секој случај уште една- две епизоди до крајот на сезоната. Следната епизода ќе се врти околу Лили и воедно ќе биде најава за новиот спин оф кој го спремаат сценаристите Valey girls.

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Е царица си жими се:uvo: Никако не научи шо е споилер и шо треба да прекриеш а шо не, браво!!! Инаку ја сега ја симнав, да глеам ОТХ па ќе глеам Госип. Покасно ќе коментирам ал била арна.
Царица?.....Свашта.
Па тоа беше спојлер, :(
Уствари..беа речениците по кои се запемети епизодата.
Исто така...
Blair:With some sign of God...
*Georgina enters*
:pos:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Еве да се пријавам и јас како фан на серијава :vozbud: :)

Почнав пред 2-3 дена да ја гледам имам уште неколку од прва сезона и после почнувам втора. Откако се ќе изгледам ќе кажам впечатоци комплетни.
Сега за сега интересни ми се, баш и вакви очекувања имав. Оговарачи :)
Сепак мислам дека Серена (т.е вистинската актерка) не треба да го глуми овој лик. Не ми се свиѓа само таа. Ми се занесува многу, претерува :)
Си ги сакам Блер и Чак нормално. А и Нејт е ок :)

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Bler mi e mnogu ubava, a i nejziniot stil na oblekuvanje mi se dopaga, a i Chack obozavam da go gledam :smir:

iq0r

Mic drop
Член од
4 октомври 2008
Мислења
63
Поени од реакции
2
Ај велком за мене ! иначе и јас сум зависен од серијава, една другарка ми ја изрежи али нешто прва сезона дупеше.. плус тоа 5та епизода беше на италијански,па 6 и 7 каснеше преводот и така. Чак и блер ми се омилени ликови дефенитивно ! најдобри се во цела серија.. инаку ден стварно е одвратен уште од како почна да излегува со серена. ТАКОВ ГРД ПАР !

А сеа ке ве замолам да ми дадете тоорент од првата сезозна со македонски превод по можност да ја симнам бидејќи ЦД-то е заебано и не сака ни да се ископираат епизодите во комп. ФАЛА !!

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Готово :pipi:

Изгледав и втора сезона и сега одвај чекам да започне третата сезона. Премиера 14ти септември. Чекам :vozbud:

Инаку вака одеднаш дека ги изгледав и двете сезона можеби првата сезона е малку подобра од втората. Во првата сезона секоја епизода завршуваше со одличен крај и морав одма да ја гледам и следната епизода инаку неможев да заспијам :icon_lol: Додека втората сезона имаше повеќе сплетки, превари, трачеви, повеќе ликови, секој со секој одеше што додуше ме нервираше зашто претеруваа, божем пораснаа за 1 години и спиеја со пола Њујорк.
Среќа конечно се заедно Блер и Чак, ако не беа немаше да ја гледам 3тата сезона. Многу се нервирав за нив :)
Дупла среќа што Серена не е со Ден јухууу :)
Мило ми е и за Лили и Руфус, конечно ама сигурно пак ќе има трачеви за нив и во следната сезона.
Нејт и Венеса ми се распар некако. Нека им најдат нови партнери.
А Џени хммм... мене ми е глупа тинејџерка која претерува. Најдобра ми беше кога си беше дизајнерка. Али инатот нејзин ме нервира. Мразам што ја ставија за кралица.
И Џорџина се враќа. Барем да има за кој да се караат и да биде поинтересно :pishtoldz

До 14ти септември поздрав :) :helou:

Член од
11 септември 2008
Мислења
261
Поени од реакции
20
а може ли некој да ми каже линк од каде да ги симнам сезоните??? ја имам слушано серијава и ја барам ама никако да најдам цела сезона да ја симнам,само епизодите ми ги дава?????

Ј

јовица11

Гостин
Апер Ист сајтовци се вратија на голема врата, онакакa како што само тие умеат да го направат тоа Gossip is back!

@ Серена - никогаш не ми е јасно зошто Серена е претставена како проблематична девојка, кога во серијата е кротка како јагне?! Нејзината дива страна се појавува само за време на летниот распуст (во превод С е проблематична очигледно само кога камерите се исклучени), кога започнува школската година СЕКОГАШ се зборува за нејзините луди ноќи во Еропа, познати дечковци, секси фотографии... Зашто по ѓаволите барем еднаш да не ја видиме С во такво издание? Зошто мораме само да слушаме дека била напушена или имала секс со Роналдо, дајте ни и ние да ја видиме таква и да пресудиме! :turn:

@ Блер- Кралицата Б се врати! Гламурозна, умна и харизматична како секогаш. Колку ми се само интересни игрите кои си ги прават со Бас, како Саманта и Џери во S&tC :cuc:

@ Нејт- потшишан и секогаш со убава девојка под пазува. Но овој пат со мојата омилена Привилеџд Би сакал еднаш да го видам мојот омилен лик (НА) барем еднаш како коњ, женкар кој ќе извара или остави девојка! Секогаш, ама секогаш смртно е заљубен во своите партнерки и секогаш е оставен. Not fair! Доста беше од Нејт Арчибалд како очајно вљубен тинејџер, барем сега е на колеџ, нека јебе и нека остава, барем му се може.

@ Ден- очаен и уште понесфарлив за мојов желудник сега кога се претворил од лонли бој во рич бој (добро лани беше полошо кога стана лавр бој, c'mon ).

@ Чак Бас (Бејс шо го превеле во книгата секад ко ќе прочитам ми се превртува желудац), кул и забавен есолвејс. Деф. прфект меч со Квин Би!

@ Ванеса- уште со суканици! :pred: Може ли некој моќник да ја исфрли девојкава од серијата?! Фала!

Одам да глеам Три Хил, пријатно!

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Добар почеток на третава сезона, пак се испомешаа работите чорба се стори.

Иначе Јовица11 Серена е дива девојка прави глупости, но проблемот е до актерката, срање глумење. Леее колку не ја трпам плавушката ептен одбивно глумење. Некако не ми го доловува тој лик на дива девојка, луда за забави, пијанчења итн.
Блер си е ок и Џорџина ах таа феноменално си го е внесена во ликот исто како и Чак.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
И јас еве првите две епизоди од трета сезона ги изгледав. Првата ми беше навистина слаба за разлика од крајот на втора, океј и цела втора воглавно гледано беше навистина подосадна од прва, но ајде во втората епизода бар имаше некои забавни сцени помеѓу Блер и Џорџина. Интересно ми беше како сите се одлучија за да останат на страната на Ден и Џорџина и да ја напуштат Блер и нејзината суши забава :pos2::pos2:

Серена ми е преглупава, најомразениот лик дефинитивно, толку глупава е во оваа Сезона, не знае ни самата што сака, де факултет, де оној новион, де потрага по татко и‘, па аман девојко одлучи се :tapp:

Ја сакам Џени и нејзините bitch обиди :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom