Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
....
Стварно неам ништопротив човеков
ако ти немаш ништо, јас имам многу против.
со смалените ингеренции, викаат дека нашиот нов претседател ќе биде нешто како англиска кралица,
ако екс-левичаров по потреба преобразен во независен, победи, ќе имаме англиски пион а не англиска кралица за претседател
Prof. Gjorgji Ivanov - Antichka politichka misla
Ushte kje im veruvash na komunjarite?![]()
Доколку ВМРО не застане зад Иванов и се кандидира како независен јас сум убеден дека човекот нема да има повеќе од 2-3 илјади гласови.Не реплицирај по автоматизам затоа што ти е криво оти немаш противтежа.
Сосема ирелевантно ми е од која партија е или бил, се додека во неговите ставови можам да го пронајдам и мојот дел.
Доколку ВМРО не застане зад Иванов и се кандидира како независен јас сум убеден дека човекот нема да има повеќе од 2-3 илјади гласови.
Сосема ирелевантно ми е од која партија е или бил, се додека во неговите ставови можам да го пронајдам и мојот дел.
Ajde de,do vchera se pronaogjashe vo Brat Ljube sega pa vo EKS SDSM chlen i posle chudise koga kje vi rechat deka simpatizerite na dpBne nemaat sopstven stav.
Би било особено интересно наскоро да гледаме дебати помеѓу Иванов, Бошкоски и керим....Особено интересно...