gerard напиша:
да завршам: што ВИЕ сте направиле во животот да со таква леснотија се посерете на нешто во кое некој се пронаоѓа, а од друга страна џоле (или било кој) животот го посветил на тоа.
запрашајате се само, и не мора да ми одговарате
само да ми е да знам кое задоволство ви причинува тоа...
и се ќе разберам
Jas ako ne se lazam odavna gi imash pominato 17te? Ili ne?Moram da ti odgovoram,ama ne so odgovor tuku so ist tvoj detski stil: "Sto pa ti si napravil vo zivotot za da si davash pravo da go okvalifikuvas za dobar? Nego ili ikoj? Od kaj na tebe kredibilitet za takvo neshto?"
Gledas kolku jalovo zvuci seto ova Gerard? Daj te molam lisi me od ovakvi komentari, troa na pogolemki sme neli?
Jas nemav namera da go napagjam Djordje Balasevic. Jas sum svesna za negovata golemina i popularnost na bivsite YU prostori,samo se nasaliv so Misticen, a neznaev deka na vas vi e brat pa tolku pri srce go zemate.Za nego licno ko covek neznam nisto, sem shto imam naslusnato deka na Monika Seles na vremeto i ima izgradeno teniski teren - tocka - tolku od moeto poznavanje za nego.
Slusano - site albumi mu gi imam doma vo Makedonija, go imam i te kako slusano, i den denes go slusam ko ke se vratam, posto moive doma go slusaat. Nikogash ne mi legnal, nikogash ne sum go zasakala, i da sekogash mi bila dilema zoshto ne?
Zemajki vo predvid deka site go sakaat; pak da povtoram Djordje sekogash mi bil eden od onie za koi sum mislela deka treba da gi sakam - ako toa ne e priznavanje za nego neznam shto e.Moze sakav da razgovaram so vas zoshto vie mislite deka ne go sakam?
A ne, ne zvucat drugite isto, i koga ne gi slusas, posebno pa togash.
Ali ne, nema da razgovaram povekje, da jas frlam na Tose i na Djole, i na Corba zatoa shto si imam drugi pricini da ne gi sakam (partizanski mozda?), a im se klanjam na onie na koi im se klanjam od sto imame so niv zaedno treva koseno.
aj pozdrav da ne trosam poise postovi ko shto rece nikolaP.
p.s. Da nema nekoj 15ti broj od cunga lunga da se menjame? MI fali