Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Само еден совет до сите што пишувате коментари низ интернет медиумите ширум светот. Не станувајте досадни со коментари од типот

ПАНДЕВ МАКЕДОНЕЦОТ ОД МАКЕДОНИЈА - НАЈ ДОБАР ИГРАЧ НА СВЕТОТ ПОДОБАР ОД МЕСИ И ПЕЛЕ!!!!!! (подпис - Горанче од Куманово, Република Македонија)

или

ПАНДЕВ Е ОД МАКЕДОНИЈА И ЈАС СУМ ОД МАКЕДОНИЈА И ТОЈ Е НАЈ ЗВЕРОТ МАКЕДОНСКИ ИГРАЧ НА СВЕТОТ ЅВЕР!!!! (подпис - Стевче од Скопје, Република Македонија форевер)

не станувајте досадни со тоа Македонија Македонското Македонец пошто сите што го знаат Пандев убаво знаат дека човекот си е од Македонија и немора да му станете досадни на цел свет со тоа што ке потсетувате цело време дека тој е чистокрвен македонец од македонија и дека вие што го пишете коментарот све македонци од Македонија ебате.

Не се правете како овие Косоварите за Бехрами ебаго. (BEHRAMI AND TARE ARE THE BEST PLAYERS IN THE WORLD AND IN THE HISTORY OF LAZIO, AND THE HEART AND SOUL OF LAZIO!!!!!!!!!!!! - Aлмир, Косово)

Немојте да бидете досадни.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Да да, позаморни се ваквите коментари и од свинскиот грип ебаго, резили ... не за друго, делуваме недораснато, го господ за јајца да сме го фатиле ( извинете за изразов ).

Да со среќа нека му е, најголемиот фудбалер кој некогаш испаднал од државава,

дај само кажете ми, која позиција ке ја игра во Интер, оти слабо пратам спортски вести...

Па, Мурињо денес изјави дека Пандев е модерен напаѓач кој може да игра и позади двајцата напаѓачи, и лево, и десно. И дека му се допаѓал многу. Како играч ваљда :)

Мур има зезнати тактики и сигурно е задоволен што има allround напаѓач во тимот, другите имаат многу поограничена улога.

За утре има доста проблеми со повредени во средниот ред, па би требало да игра поповлечено, веројатно на некоја од крилните позиции. Ќе видиме...

Горан во Италија е веќе докажан играч,не би требало да биди проблем да се наметне кај Мурињо....ќе биде тешко да се наметне пред Ето и Милито,му посакувам многу среќа

И во Лацио отиде како непознат,па се наметна во 1 состав пред Роки играше понекогаш. Така да не гледам причина да игра пред Милито.:toe:

нека умрат сите душмани сеа.....не ми се верува цело време слушав разно разни муабети како не го бива ова она....браво Гока мајсторе ...само напред!!:wink:

Искрени честитки и му посакувам се најубаво! :cveke:

Зашто би се преименувал? Тој и понатаму носи 19ка ... во националниот состав :)

Колку што знам, по ново носи 10-ка во националниот состав.. Дали треба да се преименува во кафе 10? :smir:

Нејсе, како и да е, многу ми е мерак за Горан. Ептен. :je:

Инаку, има ли информации дали ќе се пренесува натпреварот на телевизија?

Во колку часот е утре натпреварот против Киево?

abe prenosot trae do 14 15 videte malce ahhaaha

ili nekoj eksperiment ke ima na telma

abe prenosot trae do 14 15 videte malce ahhaaha

ili nekoj eksperiment ke ima na telma

Абе добро заебанција, ама барем да не го пишале ова 1-во полувреме, чим нема 2-ро :)

Хаос им е програмва:

15:00 Серија А: Парма - Јувентус - фудбал 1-полувреме 16:00 Серија А: Џенова - Парма - фудбал 2-полувреме 16:00 Серија А: Парма - Јувентус - фудбал 2-полувреме
:):)

Ок, они си знаат.
Само да дебитира Пандев па другото нека оди неповрат, утакмица мање више шо ќе даваат не игра улога.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom