Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа што кога некој покажува накај небото после секој даден гол тоа значи посвета на некој што починал, а и самиот има изјавено после незнам која утакмица кога носеше под дресот маица од Тоше!
Ебате неписмените

ЗВЕР

Само тој Зарате нека го извадат. Дечкото е брз и се, ама техника со топка ко к*р и ладна вода. На Пандев му се идеше да му тресне една од нервоза. 2 пати му даде допка сам пред гол и воа телево ја промаши а башка и себично е многу.

ЗАРАТЕ OUTTTTTTTT. :nenene::nenene::nenene:

Затоа што кога некој покажува накај небото после секој даден гол тоа значи посвета на некој што починал, а и самиот има изјавено после незнам која утакмица кога носеше под дресот маица од Тоше!
Ебате неписмените

Значи цел живот за Тоше ке го посвети сега.

ОК

Ај да замолам некој од вас...Да ми пушти слика за десктоп од Пандев,ама убава..Не од тие маленките па размачкана на десктоп...Мислам дека ме свативте.:pos2::wink:

Значи цел живот за Тоше ке го посвети сега.

ОК
Тоа никој не го кажа не ми ставај зборови во уста...
Се додека покажува со прстот накај небото ке мисли на тоа...
Кака цел живот покажува со прстот зашто му е благодарен на Господ што го спасил...

Само тој Зарате нека го извадат. Дечкото е брз и се, ама техника со топка ко к*р и ладна вода. На Пандев му се идеше да му тресне една од нервоза. 2 пати му даде допка сам пред гол и воа телево ја промаши а башка и себично е многу.

ЗАРАТЕ OUTTTTTTTT. :nenene::nenene::nenene:
Ти глеаш троа фудбал малу или ова од инает само збориш?Зарате има во 4 утакмици 4 гола,вчера во сите 3 гола директно учествуваше.

Тоа никој не го кажа не ми ставај зборови во уста...
Се додека покажува со прстот накај небото ке мисли на тоа...
Кака цел живот покажува со прстот зашто му е благодарен на Господ што го спасил...

Значи да не се расправаме. Може да е и господ тој што го покажува Пандев како и 1 200 000 фудбалери у светот. Не мора да е Тоше или некој починат член од неговата фамлија (не дај боже). Не вреди да се расправаме за ова. Кога почина Тоше, немаше човек во македонија што нејкеше да посвети нешто за него. Тоа беше тогаш, сега за сега. А ти како што кажуваше претходно ке требаше 1 200 000 фудбари да страдаат од смртен случај во нивните фамилии.

И не шлапај дека сме неписмени. :nenene::nenene::nenene::nenene:

Ти глеаш троа фудбал малу или ова од инает само збориш?Зарате има во 4 утакмици 4 гола,вчера во сите 3 гола директно учествуваше.

И Инзаги дава голови ама колку промашува е прашањето ??????????

Дечко иди образувај се со тебе не се праи муабет...

оваа сезона му тргна на Пандев, само така голови и асистенции !

И Инзаги дава голови ама колку промашува е прашањето ??????????
Инзаги е ташак не ми го спомињај :)
Ова дете има невидена техника и брзина,само треба да поработи на рутинирано давање голови,има 21 година,допрва треба да стекне искуство...
А Инзаги освен да плаче и бара пенали(кисне у офсајд) ништо друго незнае...
Кога Инзаги ќе го изведе ова,дојди јави ми...

Пандев претходната утакмица т.е вчера играсе мн добро ама тој зарате мн себичи пандев усте 100 гола ке дадесе ама тој себичен и мн ме изнервира а само вчера го гледав пандев оваа сезона и С У П Е Р играше вчера за претходните незнам :toe: :salut:

Уна маџиа де Горан Пандев повторно:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom