Gоogle Nexus 5

• Креатор на темата Креатор на темата kAREV
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа значи дека не сте фанови, него преферирате Apple, фановите т.е. фанбоите не би користеле друго освем Apple/Android :)
и тоа што викаш
не сум запечен во мозокот па да користам едно те исто и да мрчам како другото што не сум го ни користел нечини

ептен ми е по мерак iOS ... од денеска еве штракам на iPod :)

Браво за модот на камерата, фала на @Psyside за споделувањето. На последната слика се приметува драстично подобрување, поостра слика, поживи бои. Сега кога и камерата е одлична, да не излезе и батеријата со fix да трае два дена? :) Respect за јабучарите (apple фановите) што знаат да признаат добар телефон и покрај тоа што се коси со нивната религија

Колку пари ќе биде Ледиком ?

Ако биди до кај 500 евра максимум ќе се двоумам дали да го земам овај или Ноте 3.

Колку пари ќе биде Ледиком ?

Ако биди до кај 500 евра максимум ќе се двоумам дали да го земам овај или Ноте 3.

Спроед еден другар, кој најверојатно прашал првичната најава е 26.000....пази, ова е првата пратка, очекувај дека цената ќе падне за 2 недели до месец откако ќе го донесат како и секогаш.

What? :confused:

Сериозно ова?

Му завршува договорот на брачедми, на неговата тарифи ќе бил 50 евра и јас ќе ги платам сметките за 1 година и се на се 5400.

2400 делено на 12 е 200. Која е таа тарифа од 200 денари?

Спроед еден другар, кој најверојатно прашал првичната најава е 26.000....пази, ова е првата пратка, очекувај дека цената ќе падне за 2 недели до месец откако ќе го донесат како и секогаш.

Па не е скапо.
Ноте 3 засега е 30800,па ако немам толку ќе го земам Нексус 5 иако повеќе ќејф ми прави Ноте-то:cool:

И,уште едно прашање ? Дали се знае КОГА ќе стигни ? Овај месец или Декември ?

Па не е скапо.
Ноте 3 засега е 30800,па ако немам толку ќе го земам Нексус 5 иако повеќе ќејф ми прави Ноте-то:cool:

И,уште едно прашање ? Дали се знае КОГА ќе стигни ? Овај месец или Декември ?

Оваа цена не е потврдена, ќе видиме, ама мислам дека е таа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom