Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Значи сепак отворе нова тема! хаха
Све си пробал а не си пробал да го деинсталираш Хромот,изчистиш пц-то со CCleaner и да го инсталираш пак!
Заеби екстензии и букмаркси еден куп,ке мораш наново да внесиш!
И батали екстензии повеќе,Adblock ти треба само!
Ај пробај сега!

Значи сепак отворе нова тема! хаха
Све си пробал а не си пробал да го деинсталираш Хромот,изчистиш пц-то со CCleaner и да го инсталираш пак!
Заеби екстензии и букмаркси еден куп,ке мораш наново да внесиш!
И батали екстензии повеќе,Adblock ти треба само!
Ај пробај сега!
А бе мило, избришан ми беше Хромот, и кога го инсталирав CCleaner автоматски ми го симна и Хром, во инсталирањето. Го исчисти пц-то, и пак проблемов не се решава. МЕ МРДНА, а ептен инает ме фати, и сакам хром да си користам.

Хмм...не ми е јасно зошто би го симнал воопшто!
Јас го имав истиов проблем и пробав секако,исто ко и ти!
Имав еден куп букмаркси и акаунти зачувани и свашта али на крај едноставно го деинсталирав,исчистив и инсталирав одново!
Од тогаш немам проблеми со хромот,види тоа реши го со доунладот од CCleaner да не прави проблем,кешот од Хромот изгледа не сака да го избрише!
Друго не знам шо да ти кажам,не е начин и на формат да одиш на крај краева за еден Хром иако е најдобар!

Да не користиш со хромот и internet download manager.Така мене ме заебаваше хромот пола од страниците не ми ги отвараше поради менаџерот така да провери ја и таа опција :)

Да не користиш со хромот и internet download manager.Така мене ме заебаваше хромот пола од страниците не ми ги отвараше поради менаџерот така да провери ја и таа опција :)
Kaj да проверам дали го користам ова? :)

--- надополнето ---

Пробај инсталирај ја верзијава, најнова е (иако е бета) супер си е, барем кај мене.

http://filehippo.com/download_google_chrome/download/4a9120340c154e11caaf5abf05f68112/

Google Chrome 9.0.576.0
Еве сега пробав и со бетава. Исти курац... :nerv:

Kaj да проверам дали го користам ова? :)

--- надополнето ---

Еве сега пробав и со бетава. Исти курац... :nerv:

Па види на компјутерот дали имаш инсталирано internet download manager.Програм е тоа за побрзо даунлоадирање :)

Мене ми се јавува некoгаш таков проблем, ама по се изгледа е заради недоволно РАМ.

Брат земи си Опера да те види госпоD. :)

Точно така плус сега овој го користам најновиот Опера 11 кај што може екстензии да се ставаат како кај Хромот навистина супер е :)

1. Овие апликации се познати за правење на конликт со гугл хром
Spyware Doctor
Comodo firewall
McAfee Enterprise
McAfee Virus Scan

Имаш некоја од нив?

2. Пробај да ги исклучиш сите екстензии, исклучи бровсер, и вклучи пак. Ако се е во ред, вклучувај ги екстензиите една по една, дур не ја најдеш проблематичната.

3. Ако ниедното од претходните две точки не помагаат, можно е да е коруптиран корисничкиот профил. Пробај да креираш нов. Овде имаш упатство како се прави тоа.

1. Овие апликации се познати за правење на конликт со гугл хром
Spyware Doctor
Comodo firewall
McAfee Enterprise
McAfee Virus Scan

Имаш некоја од нив?

2. Пробај да ги исклучиш сите екстензии, исклучи бровсер, и вклучи пак. Ако се е во ред, вклучувај ги екстензиите една по една, дур не ја најдеш проблематичната.

3. Ако ниедното од претходните две точки не помагаат, можно е да е коруптиран корисничкиот профил. Пробај да креираш нов. Овде имаш упатство како се прави тоа.
Екстензите не можам да ги исклучам, оти ко че појдам на extensions ми дава Aw, Snap. Од програмите немам ништо инсталирано, пробав со креирање кориснички профил, пак не бива.
Ништо, пишете на темава SOLVED. Решение, коситете OPERA или FIREFOX. :)

Еве денеска нешто кога отварам Гугл Хром Касперски антивирусот ме известува дека програмата има вирус и тоа Тројан. Што се случува? Потоа пробав и на Интернет Експлорер и таму за почетна страна ми е www.google.com и ми покажува опасност. Што се случува, дали некој имал ваков проблем?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom