Google Chrome или Mozilla Firefox?

• Креатор на темата Креатор на темата krume1995
  • Време на започнување Време на започнување

Google Chrome или Моzilla?

• Google Chrome

Гласови: 70 39,8%
  • Mozilla Firefox

Гласови: 106 60,2%

• Вкупно гласачи
    176
Сум гласала за Мозила, ама од пред некое време кога ја инсталирав новава верзија нагло почна да ми кочи и да не се отвора. Сега се префрлив на Гугл Хром и морам да кажам дека е топ, а башка и подобро изгледа визуелно со тоа темите.

Google Chrome кога сурфам бидејќи е драстично побрз.

Mozzila кога симнувам симнувам само директно и имам додатоци за максимум брзина на симнување, работи кои хроме за жал се уште ги нема.

Со новите теми, Chrome е дефинитивно најубавиот browser.

Поготово Порше темата :))

chrome definitivno.* mozila duri nemam ni instalirano/ porano mnogu koristev opera ama sega gledam kolku e neprofesionalna. kako alternativa koristam safari. inaku chrome e edinstven

Chrome ми е покомпактен за користење, многу е просто, изгледот е добар и иде брзо.Веќе година и пол го користам и немало никаков проблем до сеа.

Google chrome не ми ги отвара некои страни па мора да користам Inernet Explorer или Mozzila

Mozilla a plus ima i dodatoci na primer DownloadHelper a od drugite prebaruvachi Opera oti e dosta brza a ima i speed dial pa i Safari a Chrome mnogu retko go koristam a Explorer pa ic ne go koristam

само ради ова го користам МОзила,има многу додатоци како ова download helper и слично или за безбедност на страниците или пак stumble upon али Chrome го јаде у се само што нема додатоци за жал

Дефинитивно Google Chrome закон е!
Порано користев Mozilla ама имав некои проблеми и сега Google Chrome врши работа:)

и јас исто можилата почна некако во последно време да биди катастрофа и на секое crash ми пишеше сега Google Chrome користам и добар е.

Firefox ми е супер, посебно што има (бесконечно) многу додатоци, можам што сакам да си правам и како сакам (по мој вкус) додека Chrome е многу ограничен.

Се што може Chrome, може и Firefox и плус уште 1000+ други работи.
Можеби Chrome е за некоја стотинка побрз од Firefox (ама нема никакви додатоци).... а за толку да менувам пребарувач.... тешко.

Јас сум со лисицата. Сметам дека е подобра заради addon-овите, а и тоа дека порано кога користев хром имав некои потешкотии... Можеби е само до мене, може јас сум грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom