Голиот човек всушност се шетал низ Битола

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Информацијата што пред малку беше ставена за овој човек кој слободно гол се шетал низ прилепските улици всушност се работи за погрешна локација.

Станува збор за буковски ливади кај мостот во Битолскиот крај.

Фотографијата беше споделена на социјалната мрежа „Твитер“, а според коментарите човекот слободно се прошетал и пред неколку униформирани полициски лица.
pp1.png
http://setaliste.com.mk/zabava/голиот-човек-всушност-се-шетал-низ-бит/

Овој кога толку сака да живее гол,нема потреба да излева на улица,туку таму по ливадите со стоката,А вечерта да ја помине во штала,да спие во својот измет,и тогаш дали утре ќе му текне пак да биде животно.

а Тодоров ги отворил ли во Битола бесплатните центри за лечење депресии, или тоа важело само за Скопје-то?!

Закон е типот, пробива мраз, не сум геј, @perez9 куси му се нозете, јас имам исто такво газе но и подолги нозе, ве молам без реплики за тоа што и како ќе направете со мојот задник, како што реков не сум геј, ниту сакам да бидам, ниту пак ќе дозволам некој со милум или со силум да ме направи геј. Поздрав и благодарам што ми дозволивте во постов да ставам толку многу запирки.

Закон е типот, пробива мраз, не сум геј, @perez9 куси му се нозете, јас имам исто такво газе но и подолги нозе, ве молам без реплики за тоа што и како ќе направете со мојот задник, како што реков не сум геј, ниту сакам да бидам, ниту пак ќе дозволам некој со милум или со силум да ме направи геј. Поздрав и благодарам што ми дозволивте во постов да ставам толку многу запирки.
јас зенцко сум, можи да фатам ?

Овој можно е да е Ѓорѓи Далтоно што направи лом кога му се јави во емисија на Јанко... Човекот делуваше доста испровоцирано па ништо чудно да удрил на ваква бунтовност. Ништо чудно ова да е и поддршка за студентите на негов начин. Шала на страна нека ни го чува господ умот оти се повеке и повеке луѓе се мрднуваат од умот. :cautious:

Овој можно е да е Ѓорѓи Далтоно што направи лом кога му се јави во емисија на Јанко... Човекот делуваше доста испровоцирано па ништо чудно да удрил на ваква бунтовност. Ништо чудно ова да е и поддршка за студентите на негов начин. Шала на страна нека ни го чува господ умот оти се повеке и повеке луѓе се мрднуваат од умот. :cautious:

Нема врска тоа што го зборуваш. Човеков е практикант на древно мистично учење во кое преку шетање гол по улици се активираат чакрите. Учењето потекнува од Тибет. Сите инкарнации на Далај Лама биле практиканти на ова учење.

Последно уредено:
Нема врска тоа што го зборуваш. Човеков е практикант на древно мистично учење во кое преку шетање гол по улици се активиратт чакрите. Учењето потекнува од Тибет. Сите инкарнации на Далај Лама биле практиканти на ова учење.
Респект за тебе.

Респект за тебе.

Не ми веруваш? Не е убаво да зборуваш за работи кои не си ги практикувал.
Пробај прошетај вака гол низ маало, ќе видиш дека ќе ти се отворат барем 3 чакри.

Не ми веруваш? Не е убаво да зборуваш за работи кои не си ги практикувал.
Пробај прошетај вака гол низ маало, ќе видиш дека ќе ти се отворат барем 3 чакри.
Алал вера нема што... Некој совет околу детаљите ? Како од искусен човек да слушнам нешто ? :)

Алал вера нема што... Некој совет околу детаљите ? Како од искусен човек да слушнам нешто ? :)

Џабе ќе ти кажувам, пракса пред теорија. Утре прошетај гол, па сподели ги со нас мистичните искуства.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom