Голиот човек всушност се шетал низ Битола

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе ќе ти кажувам, пракса пред теорија. Утре прошетај гол, па сподели ги со нас мистичните искуства.
Договорено. Чест е што луѓе како тебе се трудат да покажат нешто повеке и на нас обичните смртници. Го ценам тоа од тебе. :вонзем:

Договорено. Чест е што луѓе како тебе се трудат да покажат нешто повеке и на нас обичните смртници. Го ценам тоа од тебе. :вонзем:

Не си ти обичен смртник, ти си упатен во 99% од мистичните учење и пракси на Земјата. Ме чуди како не си слушнал за ова, шетање гол по улици.

И кој ако не.... ние битолчани...
само ние можиме да се пофалиме со вакви........ уметници :rolleyes:

И кој ако не.... ние битолчани...
само ние можиме да се пофалиме со вакви........ уметници :rolleyes:

Кога и да се идам натаму, чадојте од РЕК ко накај градот да се движат...сумљиво :icon_mrgr:

Топло му е на чоеко, не се научени овај период без снегој и мразој.

Заборавил на ГАЗО да пише ТААААААААААААААААААААААААААААААААААААААТ,
( што ги соголи битолчани до гола кожа и сите треба вака да протестираат пред влада)

Закон е типот, пробива мраз, не сум геј, @perez9 куси му се нозете, јас имам исто такво газе но и подолги нозе, ве молам без реплики за тоа што и како ќе направете со мојот задник, како што реков не сум геј, ниту сакам да бидам, ниту пак ќе дозволам некој со милум или со силум да ме направи геј. Поздрав и благодарам што ми дозволивте во постов да ставам толку многу запирки.
asl pls

кој нема памет у глава така е
му снемало тоалетна при крај и зато вака оди до продавница

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom