Големо его = мал пенис?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
The`bItCh напиша:
Сигурно ви е позната следнава ситуација:

Куп фраери собрани на забава, сите зборуваат, но еден од нив е посебно впечатлив. Наметливо се шегува со сите девојки, им се набацува, се матка наваму-натаму, а надвор сигурно го чека некој бесен автомобил... Едноставно - крева врева.
Дали ваквото однесување е некаква компензација за немоќта која се крие во неговите панталони?

Во повеќето случаи поголемата доминација и наметливост кај мажите е производ на нивните мали пениси. Или, колку е тој погласен - толку му е помал. Секако, ова не важи баш за секој фраер кој остава впечаток на гласен и доминантен момак.

Иако не баш на сите им е важен пенисот и неговата големинa, немојте да се изненадите кога ќе дојде време за секс ваквиот егоист да се покаже како себичен и лош љубовник.

Па што мислите? Има ли вистина во сето ова?:raz:

Mozebi do negde ti e vo pravo teroijava, ama pak, nikogas nema da doznaes dodeka ne vidis?:))))
A temava ti e utnata zs si mawowetna:))) ne smees da zboris za penisi, a najmalce za nivnata golemina:D

P.S

For a Virgin, Any Penis is a Big Penis ;)))))

PsYcHoToXiC напиша:
Mozebi do negde ti e vo pravo teroijava, ama pak, nikogas nema da doznaes dodeka ne vidis?:))))
A temava ti e utnata zs si mawowetna:))) ne smees da zboris za penisi, a najmalce za nivnata golemina:D

P.S

For a Virgin, Any Penis is a Big Penis ;)))))

Ти знајш дали имам видено и врз основа на што сум ја отворила темава? Не секако.. темава е далеку од утната. Да беше утната немаше да се изнапишат две страни не? Каде пишува дека малолетниците не смеат да зборуваат за пениси а уште помалку за нивната големина? Модератор сум на подфорумов ти теквит? м?

П.С. You can suck every dick in the world and still be a virgin.:wink:

Абе не е се до големината =) Мажот треба да има чувства и емоции спрема девојката, па и да му е мал органот секако деќа ќе успее да ја задоволи :lud: :raz: ...а што кажав и јас сега?

Абе не е се до големината =) Мажот треба да има чувства и емоции спрема девојката, па и да му е мал органот секако деќа ќе успее да ја задоволи :lud: :raz: ...а што кажав и јас сега?

Rece SEKAKO KE USPEE DA JA ZADOVOLI :) , ama so kolku mal ? :) ako stavis kondomce koga ke i go streses da ostane vnatre vo vaginceto ? :) ups..sorry i so race da go vagjas ? Abe vazno se ljubime :) Ili da go nategnes toa kurtonot na kuristeto ... ova penisot (koj ne e taka strasna muzetina ali zato e cvrst kako Brus Li :) ) i da i pokazis koj e Bossot :) abe toa Malo , malo ama tehnicarce - toa e samo kako utexa za momcite so koi prirodata surovo se poseguvala :) gluvce mu dala vo gakjite . Zal mi e , mozam da zamislam kako vi e :)

nema vrska.........golem/mal PENIS......sve isto.......
said a guy, which i hope he ain't gay :) женските не би се согласиле...а во врска со егото?? можеби, но чиста коинциденција...исто како што неможеме да кажеме, испод мира - триста вира...т.е. незначи ако ќути и не се “перчи“ дека има девет ипол инча у гаќите...

:nenene: хаха не е точно тоа јас мислам.пенисо нема врска со карактеро,а и желбата за секс е поврзана повеќе со карактерот на една личност отколку со големината на пенисот.

старичка темава, а? =) со слика, може?
big-ego-tshirt.jpg

прекинете со глупости. егото произлегува од карактерот, курот од наследство(днк). колку што жените си ги бираат цицките(у смисол на големина, форма), толку и ние мажите си ги бираме курињата(во смисол на големина, форма). it's all heritage.
и то.

ХееХее....
Затоа јас имам мало его ама.....:vozbud::vozbud:
Нема шмекерица после секс шо не ме нарекува Нигер
муаахахаха....

Во повеќето случаи поголемата доминација и наметливост кај мажите е производ на нивните мали пениси. Или, колку е тој погласен - толку му е помал. Секако, ова не важи баш за секој фраер кој остава впечаток на гласен и доминантен момак.
:pos::pos:Ау да си знам одсега да не се отварам многу, оти опасно е мислењето премногу самодоверба премал пенис. Инаку искрено да си кажам не е вистина ако човек има преголема самодоверба, дека има премал пенис. Јас сум личен пример за спротивното нешто.

Не знам јас за егото, ама знам дека големината на пенисот не ретко е обратно пропорционална на големината на мускулите. :tv:

Сум чул и муабети во стилот,
големо стапало/ дланка, голем нос = голем пенис :kesa:

Мислам дека не држат вакви и слични стереотипи.

Сакам да кревам врева, само кај оние што ме знаат, и што се знаеме многу добро.

Фраер...тој збор највеќе го мразам, битно е колку те бидува.

Треба да си шутрак за да креваш врева а кога знаеш дека не те бидува.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom