Голема модринка на лицето: Помош!

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
750
Денеска имав мала незгода, и се здобив зо модринка на лицето. Што треба да правам за да ја снема во најбрз можен период? :unsure:

Ве молам помогнете...

Помош не знам, можеби пудра, но ќе те запримети мајка ти. А совет знам, избегнувај тепачки.

Да почекаш 2-3 недели, ќе ја снема, озбилен сум. Ако ти од пред ~15 мин може да се намали дисколорацијата со ставање ладно на неа
1 мин држиш на модринка, 1 не држиш. Евентуално, ако не биде сина може ќе се подзакрие нешто со пудра.
П.С.
еј понашај се утре на школо, шо и да ти кажат одговори со :"Да го видевте другиот како заврши" ;)

Да почекаш 2-3 недели, ќе ја снема, озбилен сум. Ако ти од пред ~15 мин може да се намали дисколорацијата со ставање ладно на неа
1 мин држиш на модринка, 1 не држиш. Евентуално, ако не биде сина може ќе се подзакрие нешто со пудра.
П.С.
еј понашај се утре на школо, шо и да ти кажат одговори со :"Да го видевте другиот како заврши" ;)
Јас викав како у к-15 дека четвртиот ме поткачи со штиклата :)

Денеска имав мала незгода, и се здобив зо модринка на лицето. Што треба да правам за да ја снема во најбрз можен период? :unsure:

Ве молам помогнете...
Гадничко е, ама земи изџвакај леб со шеќер и стави го на модрицата. Помага многу (y)

Ве молам помогнете...
АЛВЕН ГЕЛ трк у дежурна Апотека :)

biftek.jpg

Од лично искуство(y)

02/15-700
02/15-315

070/141-700
075/141-700
077/141-700

Линиите се бесплатни.

Kajgana Shop

Back