Голем задник или раскошни гради?

• Креатор на темата Креатор на темата LadyD
  • Време на започнување Време на започнување

dobar zadnik ili golemi gradi?

• Zadnik

Гласови: 33 45,8%
  • Gradi

Гласови: 39 54,2%

• Вкупно гласачи
    72
  • Гласањето е завршено на .
поштувам добар гз, а градите не ми се битни , само да не се поголеми од што треба...девојка со многу големи цицки ми изгледа многу грдо

So vi e so temive aman....
I posle ke pisuvate zasto svetot e maski???

Ic ne prasuvajte.Ako postavuvate vakvi temi i toa zenski NO COMENT

So vi e so temive aman....
I posle ke pisuvate zasto svetot e maski???

Ic ne prasuvajte.Ako postavuvate vakvi temi i toa zenski NO COMENT
Off-topic!
E pa toa e zashto kaj vas zenite ima shto da se odbere a kaj nas e eden sakala ili ne, pa temata mora da bide 'kakov kur sakate!?' -ima takva odi i izjasni se!:smir:

Pa vaka golem lubitel sum i na dvete raboti ama koga bi biral...toa bi bil gz ama ne mn golem onaka malce mrsen da bide!!!

Ova e toa...pravoto,ni golem gz ni golemi gradi ni obratno:)se da si bide taman.

Attachments

• V256206.jpg
    V256206.jpg
    32,2 KB · Прегледи: 84
Абе таа од сликата не е лоша....ама за у 6 сабајле веруј ми не прибирам многу...дај шо ќе даеш важно добро да е !

:pos2:

Убави цициња си се убави цициња - милина :)

што би рекле СДСМ своевремено Македонија напред не назад.

Od ubavo trtlesto gaze nema podobra rabota. Cenam zeni sto vodat smetka dobro da izgledaat od pozadi kako i od napred.

Пааа.. Не сакам голем г`з, ама да не биди сеа само коски.. А за гради.. Паа.. Не многу големи ама да не биди сеа па штица.. Нешто помало од средна големина, а газето не мора многу големо, се додека е меко и додека се меси :)

хм... не сакам ни големо газе ни големи сисиња - не бе сериозно, сакам мало слатко газенце и убаво циценце, ни големо ни мало, со мерка направено или ко шо би рекол јас да ти ги наполни рацете со радост

полесно прикажано сакам газенце како ова
[MEDIA]http://photos1.hi5.com/0011/128/875/WgNuAg128875-02.jpg[/MEDIA]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom