Ѓоко Танески и екипата во Осло!

• Креатор на темата Креатор на темата курајбер
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се свиѓа настапот, посебно делот коа гитаристот почнува со солото, ме потсеќа на Слеш малце :) Се разбира и пофалби до продружните вокалКИ и нивниот моменат со ширењето! најс најс

Fine,gr8,awesom,phenomenal,happy,(hiv)positive...:) абе сите придавки ги употребија :),поточно епитети :)

--- надополнето ---

Ауу и шајни и нојс ке ги заборавев :) Епа ако има писмена по англиски знае каде да се обрати. Него кај има учено Џоле средно ако знае некој ? Ако му има предавано мојана ке ја .....од заебавање :)

Џоле заврши средно во индустриското во Кавадарци, попознато како каубојското, или во шумарското тоа е одма до него, битно таму се запишуваат луѓе што во осмолетка завршувале со 3-ки или 4-ки.

Бог да чува немам реч.

А бе Ѓоката можда не знае англиски ама си ги „Бринг ол да фишис ин осло“ и го заболе уво кој шо зборува. Иначе алал му вера за кореографијана стварно ми са дига сексо :)

Деана на Фејсбук статус пред малце:
Deana Nikolovska Abe luge ja iam eden problem, ovde ne se stemnuva ama seriozno, znaci u 00:00 e bel den.......sto da pravam, sto da cinam :))))))))ke spijam so naocari..

Сакав да и коментирам...земете читнете англиски хххх

Добра песна, згоден, харизматичен симпатичен дечко.
Позз до Ѓоко :smir:

Ќе се најде ли помизирен од овој на евровизија?Мислам дека ги достигнавме англичаните и тие што имаат сигурно финале.Кој ќе и се јави на сабина да ја праша дали Џоко во иднина ќе го научи англискиот или ќе глуми сирена?

harizmaticen vo nikoj slucaj definitvno, samo zaliudni obidi da me vervas pile :nenene:
Ја иам такво мнение, а за тебе ме заболе искрено. :toe:
Дал знае енглески или не, не ми чуе дундава. Мене ми се свиѓа.
Трагикомичниот чин стартува у моментот коа некој со елоквенција на петгодишњак се курнази и растура од смеа [reffered to :pos2: :pos2:] - тардите.
Ја едноставно не глеам причина.
Ама добро, денес секој абдал од простата раја има могучност да плука шлајм такада..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom